Hol lehet olyan fiúal megismerkedni, aki komoly gondolkodású, igyekvő, intelligens, őszinte (velem), nem petykás, megbízható, nem egy gyáva alak, de semmi esetre sem agresszív, nem kétszínű, emberséges, monogám, és széles látókörű?
26-os vagyok.
Ez az! 2 már meg is van a 14 vagy mennyi kritériumból :D
Értem én az aggodalmadat, de azért tényleg javaslom, hogy olvasgass utána ezeknek a pszichés betegségeknek, a webbeteg.hu-n mondjuk. Csak pár pszichológiai betegségre igaz az, hogy körükben magasabb a családon belüli erőszak, meg egyéb erőszakos cselekedetek száma. Az összes többiben statisztikailag ugyanakkora mértékben fordul elő, mint más emberek között. Olvastam is erről nemrég egy jó cikket, mindjárt linkelem.
Amúgy tényleg nem érzed át mennyire röhejes a kérdésed? Nyilvánvaló, hogy a legtöbb ember ezeket a tulajdonságokat keresi, de azért a földön maradva…
Ahogy LeftBehind is írja, ez aztán minden a részedről csak széles látókör nem. Egy diktatúrának tényleg jó alapanyaga lennél. Mindent leszabályoz és önmaga elbírálja, hogy mi a jó és mi nem. Egy diktatúrában pedig a széles látókör nem erény…
’Borderline és stigmatizáció’, olvasd el.
Egyébként persze hogy nehezebb egy pszichés zavarral küzdővel együtt élni, de az attól függ, hogy miben szenved, milyen súlyos, kezelik-e, sok mindentől… egy skizofrén sem lesz csak a betegsége miatt erőszaktevő. Ha mégis, ott más is meghúzódik a háttérben (pl. alapból egy agresszív jellem és mindig is az volt…)
Nem kellene itt elbíznia egyeseknek magát. Szimpla kérdést tettem fel. Egyetlen szóval sem mondtam, h az itt kommentelők közül keresek valakit. Attól, h más nem mondja ki, mik az elvárásai, nem biztos, h nincsenek. Nyilván, egy 14 évesnek más elvárásai vannak, mint egy annál idősebbnek. Mindenkinél változnak az ignyek az idő múlásával. Ha valaki buta elvárásokat szegez mások külsejére vonatkozóan, pedig a külsejéről nem is tehet senki, arra senki semmit nem szól. Ha valaki azonban emberi tulajdonságokat próbál keresni és olyan tulajdonságokat, ami a tetteinktől függ, melyet mi magunk uralunk, az már bezzeg felháborító. Itt látszik meg az emberek üressége. Kétlem, h szűk látókörre utalna airől én beszélek. Sokkal inkább szűk látókörre utal azoknak a tömege, akik csak a saját véleményüket tartják helyesnek, mert szerintük ezek az elvárások túl magasak. Érdekes, én közvetlenül a családomból ismerek olyat, aki ezeknek megfelel. Az érdekelt volna első sorban, h esetleg a korabeli mentalitás megfelel-e még ahhoz, h ugyanolyan rendes emberek léphessenek be az életbe, mint az előző generációk is voltak, mert sajnos az előzőkkel szemben napjainkban nagyon sokban romlást, degradációt észlelhetünk.
Na de eddig reagáltam csak a viszketőnyelvűeknek. Sajnálom, de a továbbiakban máshol kell szórakozásra lelnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!