Hol lehet olyan fiúal megismerkedni, aki komoly gondolkodású, igyekvő, intelligens, őszinte (velem), nem petykás, megbízható, nem egy gyáva alak, de semmi esetre sem agresszív, nem kétszínű, emberséges, monogám, és széles látókörű?
Azt a kutya hétszázát.
Valami eugenikával foglalkozó fórumon biztosan megtalálod a jövendőbelidet.
Egyébként te se vagy százas, azt azért remélem tudod. Tekintve, hogy ilyen kérdést írsz ki teljesen komolyan ide…
"ne legyenek pszichés megbetegedései"
Kivánok neked egy pánikbetegséget, vagy egy depressziót, vagy egy burnout szindrómát, vagy akár egy poszttraumás stressz-zavart, továbbá, hogy hozzád is igy viszonyuljanak majd emiatt a férfiak, ahogy te most hozzájuk ;)
Nem szeretnék majd egy baltával kergetős "társat"... Feltételezem, neked sem ez lenne minden vágyad... :)
Nem állítom, h itt találok vkit, de ha már pozitív visszajelzéseket kapok, az egyből arra utal, h van még remény, h létezik az embereknek eme csoportja is.
Ami az eugenikát illeti... Nem ártana, ha az emberek elgondolkodnának rajta. :D Erre még nem gondoltam, de máris bogarat ültettél a fülembe. :D
Szóval akkor én makulátlan vagyok? :)
Nem hinném. Az általam felsorolt tulajdonságok bennem is megvannak, viszont ezen kívül egy embernek rengeteg hibája lehet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!