Hol vannak az igazi férfiak? 21L
Figyelt kérdés
egy szép nő vagyok, de normális, tehát nem nyomi, nem papucs hanem igazi férfit nem találtam eddig sehol.
szerintetek hol vannak? :)
2013. júl. 13. 19:02
41/47 xKakashix válasza:
most sajnálom hogy csak 18 vagyok :/
42/47 anonim válasza:
Nyomi vagy te, kérdező, ha ide jöttél párt keresni.
Attól, hogy valaki nem magas és nem nagy tömegű, attól még nem kéne lenyomizni. Rühellem a fajtádat. ezért is választom inkább a tini csajokat, nekik legalább cuki vagyok és nem nyomi. -.-
43/47 anonim válasza:
Azt értjük hogy hatalmasak az igényeid és valszeg csak egy börtönben találnál igazi férfit. De nem lehet igaz hogy legalább 1-re nem tudtad azt mondani a börtönön kívül hogy "nah ez már valami"
Ez így elég brutál :D
44/47 anonim válasza:
És neked mi számít igazi férfinak?
45/47 anonim válasza:
Elég balfsz pcsa vagy! Ez már a kérdés hangneméből is kitűnik!
46/47 anonim válasza:
Hol? Dolgoznak és próbálják kerülni az olyan nőket, akik azt gondolják magukról, hogy "szép nő vagyok, de normális, tehát nem nyomi...".
47/47 strikeman válasza:
Na, azért kíváncsi lennék rád :) ! Mert mondani ugye bármit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!