Hol vannak az igazi férfiak? 21L
egy szép nő vagyok, de normális, tehát nem nyomi, nem papucs hanem igazi férfit nem találtam eddig sehol.
szerintetek hol vannak? :)
11-es jól írja hasonlóan gondolkodok,nem keresek kétségbeesetten nőt,nekem nem akármilyen nő kell,nem teszem be akármilyen csajba,ki kell érdemelnie a társaságom.
Egyben kell lennie,csinosnak,vékonynak kell lennie,igényesnek,nőiesen nézzen ki,legyen nyitott,bevállalós,járjon edzeni,szeressen szexelni.Legyenek céljai,humoros,jó kedélyű legyen.
Tehát eléggé széles a listám :D
Emellett nem küldök kétségbeesetten képet a farkamról,nem nyalok bőnyállal,nem vagyok papucs,nem kérek elnézést,nem fogok könyörögni egy nőnek sem,akinek nem tetszik az k...pja be,nem kérezkedek el,ha én valamit a fejembe veszek akkor nem érdekel barátnő és senki sem csak megyek :D :D :D
Ez kicsit erős volt :D
25Ffi
lehet csak magad látod szépnek, nem gondolod? a seggezős meg egy majom, azért nem minden olyan pasi olyan :D
De talán tényleg nem itt kellene megkeresni azt akire vágysz, persze lehet szerencséd lesz :)
Egy kis szójáték:
Ha az "igazi" -ból levágjuk a két i-t, mi marad? Gaz(fickó).
Sajnos a sors eddig engem is csak az utóbbi fajtával hozott össze, de lehet, hogy én forgolódom rossz társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!