Hol vannak az igazi férfiak? 21L
egy szép nő vagyok, de normális, tehát nem nyomi, nem papucs hanem igazi férfit nem találtam eddig sehol.
szerintetek hol vannak? :)
amelyik olt, az nem tudom milyen alapon ítél meg...
csak nem magadra vetted? :D
Szerintetek melyik verzió fedi a valóságot? Kicsit javítottam a "21L" helytelen sírásán, de két verzió is kijött belőle.
1. Egy szép nő vagyok, de normális, tehát nem nyomi. Nem papucs, hanem igazi férfit nem találtam eddig sehol.
2. Egy szép nő vagyok. De normális, tehát nem nyomi, nem papucs hanem igazi férfit nem találtam eddig sehol.
Így a helyes.
Egy szép nőnek tartom magam. Nem normális, tehát nyomi. Igazi férfinak nem kellek.
"amelyik olt, az nem tudom milyen alapon ítél meg... "
Annak alapján, amit itt írsz.
Távol álljon tőlem, hogy elítéljelek, viszont annak, aki kevésbé toleráns, bőven nyújtasz támadási felületet, az biztos!
Szerintem gondold végig hogy mit beszélsz, mielőtt lenyomizol, lepapucsozol mindenkit. :) Nyilván ezer meg egy jó tulajdonságod van, viszont legalább annyi rossz is - ahogy minden embernek. Próbálj nyitottabb lenni. Add fel a berögzült védekezéseid, legyél nyitottabb és többször mondj igent. Akkor esetleg találkozol igazi férfival. :) Hidd el, mindenkiben lesz valami kivetnivaló! Nem fogsz olyat találni, akit pontosan a számodra gyártottak, mert ilyen nincs. Egyszerűen fogadd el, hogy az életedben magadra vagy utalva, ugyanis te vagy az egyetlen ember, aki örökre veled lesz. Más elhagyhat, mást elhagyhatsz, de ha magadat hagyod el, másban sem tudsz majd bízni. Egy kis nyitottság és tolerancia az ára annak, hogy belásd: átmosták az agyad. Millió ember van, akivel boldog lehetnél, és az egyetlen oka annak, hogy nem teszed, az az, hogy nem engeded meg magadnak.
nekem kicsit ellentmondásos, hogy itt sírsz, hogy milyen jó fogás vagy, de úgy indítasz, hogy "nem nyomi"...
kicsit talán nagy az arc nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!