Szerintetek miért változik meg mindenki, miután megtudnak rólam személyesebb dolgokat? (többi lent)
Először amikor fiúkkal ismerkedek/beszélgetek mindig nagyon kedvesek és közvetlenek, aztán amikor bár huzamosabb ideje beszélünk, kicsit személyesebb dolgokat is megemlítünk egymásnak. Én ekkor szoktam elmondani nekik, hogy cukorbeteg és lisztérzékeny vagyok. Ezután pedig minden esetben az jön, hogy eltávolodunk egymástól, máshogy beszélünk, aztán pár nap alatt teljesen megszűnik a kapcsolat. Ez miért lehet? Miért kezelnek másként, ha tudják, hogy beteg vagyok? Esetleg én tudnék tenni ez ellen valamit?
16/L
Nem hiszem, hogy ez a probléma.
Én tejérzékeny vagyok + egyéb gondjaim is vannak/voltak de ez egy pasit sem rettentett vissza :D
19/L
Mindannyian szeretnénk jó géneket továbbörökíteni, nem cukorbetegeket tenyészteni. Legalábbis valszeg ezt gondolják tudat alatt, és ezért egy kicsit kevésbé leszel vonzó.
De különben én nem értem, hogy ezen miért kell fennakadni :DDD kis cukorbetegségen. A liszt meg amúgy se embernek való kaja kb. szal én alapból nem eszem. Én nem tagadnálak ki ha ismerkednénk. Érdekes hogy csak ilyeneket találtál eddig.
F19
Csináld azt amit én, nem szoktam elmondani, hogy cukorbeteg vagyok és kész. Szomorú, de ez van. :/
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!