Szerintetek miért változik meg mindenki, miután megtudnak rólam személyesebb dolgokat? (többi lent)
Először amikor fiúkkal ismerkedek/beszélgetek mindig nagyon kedvesek és közvetlenek, aztán amikor bár huzamosabb ideje beszélünk, kicsit személyesebb dolgokat is megemlítünk egymásnak. Én ekkor szoktam elmondani nekik, hogy cukorbeteg és lisztérzékeny vagyok. Ezután pedig minden esetben az jön, hogy eltávolodunk egymástól, máshogy beszélünk, aztán pár nap alatt teljesen megszűnik a kapcsolat. Ez miért lehet? Miért kezelnek másként, ha tudják, hogy beteg vagyok? Esetleg én tudnék tenni ez ellen valamit?
16/L
ne aggódj.. aki igazán szeret ezzel nem fog törődni, hogy beteg vagy:) nem ez számít egy kapcsolatban vagy akár egy barátságban sem! Egyik ismerősömnek csontrákja volt, rengeteg műtéten esett át, a barátnője mindvégig mellette volt és nem hagyta el mert kiderült hogy beteg:) A srác már jól van és a barátnője azóta is mellette van:)
remélem segített egy picit a kis történetem:)
17/L
De izék már. :(
Az ilyenekkel ne foglalkozz!
Azért ez szomorú. :(
Egyébként ne aggódj. Ha kicsit vársz, majd jönnek olyan fiúk, akik tesznek arra, hogy milyen betegséged van. Főleg, hogy ezek nem is annyira halálos betegségek, mint a rák.
Vagy, esetleg próbálj meg kicsit idősebb fiút keresni.
Tenned nem kell ellene semmit.
Nem valószínű, hogy ezzel van a probléma (mármint a betegségeddel). Ezt onnan gondolom, hogy különösebben nagy gondot nem okoz a másik félnek, nem undorító, nem leszel tőle csúnyább, vagy ilyesmi.
Valami más miatt távolodtok el. Ugyebár ez rajtad is múlik, nem csak a fiún. Az is lehet, hogy egyszer a véletlen folytán történt olyan, hogy miután ezeket megtudta rólad a fiú, eltávolodtatok, te bemesélted magadnak (tudattalanul), hogy a betegséged miatt volt, majd a következő kapcsolataidban miután elmondtad nekik a betegséged, már tudattalanul számítottál is rá, hogy megint ugyanaz lesz, ez az elvárás mélyebb szinteken befolyásolta önnön viselkedésed (úgy, hogy te nem is voltál tudatában), ezenkívül befolyásolja az észlelésed, azt látod meg amit akarsz: olyan jeleket kezdesz észrevenni amik arra utalnak, hogy távolodik tőled (miközben ugyanaz a "jel" több más dologra is utalhat). Mindez hozzájárulhatott, hogy a dolognak újra ugyanott szakadjon vége, ahol előtte is, ami még inkább megerősítette ezt az elképzelésed, és így tovább...
A lényeg, hogy biztos lehetsz benne, ez nem a betegséged miatt van. Ennek tudatában vágj bele következőbe. Még fiatal vagy, egy csomó lehetőség áll még előtted, előbb-utóbb működni fog.
szerintem sem csak a betegséged miatt nem írnak, lehet hogy nem tetszesz nekik ha esetleg láttátok egymást, vagy csak szimplán nem akarnak itt beszélgetni, elvégre nem beszélgetni jár fel ide alapból az ember
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!