Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal lassan fél éve vagyunk együtt. Egy boxeralsót szeretnék neki venni, amit valamilyen mintával, felirattal, képpel szeretnék ellátni ( rávasaltatok). Szerintetek mit kéne rátetetnem, hogy személyesebb legyen az ajándék?
Figyelt kérdés
Kinézett egyet csak úgy egy boltban random magának, azokon ilyen nől és férfiak voltak, különböző szexpózokban, de szerintem nagyon ronda volt. Lehet, hogy jópofa, ilyesmikre is gondolok, csak az mindjárt jobb, ha én is valamit magamból adok, minthogy megveszem egy boltban. Mit tudnátok ajánlani, milyen felirat esetleg erotikus kép?
Válaszokat erlőre is köszönöm!
Kérlet Titeket, Justin Bieberes képeket ne küldjetek és ehhez hasonló hülyeségeket.
2012. szept. 22. 18:21
1/6 Mókusgyilkos válasza:
hmmm saját magad ?:D
1 fénykép a fejedről hátulról úgy h közben az 1ik oldalra van dobva a hajad és picit abba az irányba döntöd... :D:P picit klisés a póz de legalább 1értelmű :D
2/6 atilis válasza:
Tegyél rá egy hatlövetű Coltot.
3/6 A kérdező kommentje:
Ja igen a másik kritérium, hogy magamat nem szeretném rávasaltatni, az olyan egomániás :D
2012. szept. 22. 18:26
4/6 Mókusgyilkos válasza:
v inkább 1 egylövetű jelzőpisztolyt de jó vastag legyen ám a csöve :D
5/6 füves zerge válasza:
én kettő esetleg három zergét vasaltatnék rá
6/6 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki egy sima csók nyomos boxert. Vagy egy simát amit rúzzsal csókolgass össze. Bár az első egyszerűbb.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!