Borfesztiválon hogyan lehetne megismerkedni az egyik zsíroskenyeret áruló lánnyal?
Nyilván nagyon "gáz", ha megvárom, míg odajön az asztalunkhoz, majd leintem, hogy bocsi, éhes vagyok, 2 kenyér lesz...
Szóval: valami normális, frappáns ötlet kellene!
Hogy mennyire "szellemesek" itt néhányan... köszönöm a válaszokat.
Persze, nem vagyok hülye, meg merem szólítani a lányt, de ismeretlenül direktben megmondani neki, hogy szívesen megismerkednék vele.... elég necces.
A nők nem szeretik a direkt dolgokat, nem? Inkább a köntörfalazás jön be nekik, nem?
Azt mondtad frappáns ötlet kéne. Hát kaptál olyan frappáns ötleteket, hogy csak nézne a csaj. :D
Amúgy meg ha nagyon munkálkodik akkor nezavard, de ha épp ráér és egyedül magányoskodik akkor menj oda és kérj 2 kenyeret. :D
Ha indirekt akarsz lenni, akkor valahogy ragadj meg minden alkalmat az előzékenységre. Sajnos ezzel elég keményen kitűnsz a tömegből, és sosem fura mégsem.
Aztán ha úgy érzed, spanok vagytok, akkor mégiscsak kérdezz rá, hogy meginna-e veled egy sört! :) Erre kb 80-90%, hogy rávágja, hogy nem szereti a sört, ami nagy ziccer arra, hogy "Én se, de veled legyűrnék egy egész üveggel". Lehet úgy kéne fellocsolni, mintha az öreg Jagger adott volna autogrammot a mellére! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!