Borfesztiválon hogyan lehetne megismerkedni az egyik zsíroskenyeret áruló lánnyal?
Figyelt kérdés
Nyilván nagyon "gáz", ha megvárom, míg odajön az asztalunkhoz, majd leintem, hogy bocsi, éhes vagyok, 2 kenyér lesz...
Szóval: valami normális, frappáns ötlet kellene!
2013. júl. 11. 16:31
1/14 anonim válasza:
:D:D ez jó.
Légy férfi és használd a szád.
2/14 anonim válasza:
Én kukáztam!!! XD na, menj oda, kérd el a számát :)
3/14 anonim válasza:
Pedig ha zsíroskenyeret árul akkor a legkézenfekvőbb kapcsolatteremtési módszer ha zsíroskenyeret veszel tőle. Vagy mondd neki, hogy zsíroskenyérben utazol és szeretnél tőle nagytételbe rendelni mert nagy fogás van kilátásban. Persze mindezt fapofával kell előadni
4/14 A kérdező kommentje:
Bass... legyek férfi és használjam a szám?
Legszívesebben megmondanám neki, hogy "engem nem a kenyér érdekel, hanem Te", meg hogy "szívesen megismerkednék Veled". Ennyi. Ezek viszont túl direkt mondatok.
2013. júl. 11. 16:33
5/14 Pj0tr válasza:
- Nagyon zsír ez a kenyér. Te kented? :P XD
De egyébként simán odamész hozzá és megkérdezed, hogy mikor végez vagy éppen mikor nem kezd még és hogy lenne-e kedve sétálni egyet.
6/14 anonim válasza:
Mondd neki,hogy ha ilyen jó csaj adja a kenyeret,sosem fogsz jóllakni.Aztán a többi normál esetben magától jön.
7/14 anonim válasza:
Ezt mond! Amit a kommentben írtál :) ennyi :D
8/14 anonim válasza:
Szia szépségem, tudtad, hogy engemet is kenyérre lehet kenni, mert olyan vajszívem van? Tudna valami jó ízű bort ajánlani, esetleg ihatna velem 2 pohárral.
9/14 anonim válasza:
Megpróbálhatod azt is, hogy "Mennyit fizetnek neked ezért? Dupláját adom", de szerintem nem fog bejönni. Jót írtál, annyi a képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!