Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Borfesztiválon hogyan lehetne...

Borfesztiválon hogyan lehetne megismerkedni az egyik zsíroskenyeret áruló lánnyal?

Figyelt kérdés

Nyilván nagyon "gáz", ha megvárom, míg odajön az asztalunkhoz, majd leintem, hogy bocsi, éhes vagyok, 2 kenyér lesz...

Szóval: valami normális, frappáns ötlet kellene!

2013. júl. 11. 16:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

:D:D ez jó.

Légy férfi és használd a szád.

2013. júl. 11. 16:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én kukáztam!!! XD na, menj oda, kérd el a számát :)
2013. júl. 11. 16:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha zsíroskenyeret árul akkor a legkézenfekvőbb kapcsolatteremtési módszer ha zsíroskenyeret veszel tőle. Vagy mondd neki, hogy zsíroskenyérben utazol és szeretnél tőle nagytételbe rendelni mert nagy fogás van kilátásban. Persze mindezt fapofával kell előadni
2013. júl. 11. 16:33
 4/14 A kérdező kommentje:

Bass... legyek férfi és használjam a szám?

Legszívesebben megmondanám neki, hogy "engem nem a kenyér érdekel, hanem Te", meg hogy "szívesen megismerkednék Veled". Ennyi. Ezek viszont túl direkt mondatok.

2013. júl. 11. 16:33
 5/14 Pj0tr ***** válasza:
90%

- Nagyon zsír ez a kenyér. Te kented? :P XD

De egyébként simán odamész hozzá és megkérdezed, hogy mikor végez vagy éppen mikor nem kezd még és hogy lenne-e kedve sétálni egyet.

2013. júl. 11. 16:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Mondd neki,hogy ha ilyen jó csaj adja a kenyeret,sosem fogsz jóllakni.Aztán a többi normál esetben magától jön.
2013. júl. 11. 16:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mond! Amit a kommentben írtál :) ennyi :D
2013. júl. 11. 16:35
 8/14 anonim válasza:
Szia szépségem, tudtad, hogy engemet is kenyérre lehet kenni, mert olyan vajszívem van? Tudna valami jó ízű bort ajánlani, esetleg ihatna velem 2 pohárral.
2013. júl. 11. 16:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod azt is, hogy "Mennyit fizetnek neked ezért? Dupláját adom", de szerintem nem fog bejönni. Jót írtál, annyi a képlet.
2013. júl. 11. 16:47
 10/14 anonim ***** válasza:
vigyél neki hagymát
2013. júl. 11. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!