Szerintetek is a Gyakorikérdések.hu tele van olyan
emberekkel, akiknek a külső számít inkább?
Figyelt kérdés
Hozzászólásokat olvasok és tele vannak, olyan válaszokat látok, ahol azt látom nagyon kényesek a külsőre. Ha valaki duci leszólják, ha valaki itt ott csúnyább, ugyanúgy leszólják, kisebb fog eltéréseken is hőbörögnek stb. Ennyire számít az itteni embereknek a külső?
Ugyanis és főleg lányok körében, úgy látom inkább érzelemre mennek és még durvább szépséghibákat is tolerálnak
Szerintem ez nem feltétlen gyakorikerdesek.hu n van igy hanem az életben is sajnálatos vagy sem sok ember ilyen ez van
2013. júl. 10. 11:54
2/13 anonim válasza:
Szerintem itt a nők értelmiségibb köre gyülekezik nagyobb előszeretettel, így az állításod téves..
3/13 anonim válasza:
A világ is...
Az meg,hogy leszólják csupán ennyi?Bunkóság.
Az,hogy kulturáltan kinyilvánítja a véleményét nem baj.Nem vagyunk egyformák.Mindenkinek más tetszik.
4/13 anonim válasza:
mert hülyék az emberek.. névtelenül meg mindent lehet..
2013. júl. 10. 11:55
5/13 anonim válasza:
A profiladatlapokat nézegetve, nem hiszem.
2013. júl. 10. 11:57
6/13 anonim válasza:
A külső mindenhol és mindenkinek számít. Aki csúnya, az csúnya. Aki kirak ide képet az éppen arra kíváncsi, hogy mások szerint szép-e vagy sem.
2013. júl. 10. 11:58
7/13 anonim válasza:
Az itteni csajok a legálszentebbek...
Kérdések alatt versengve állítják, hogy
1.Nekik nem számít a külső annyira
2.Az ő csávójuk is ronda
3."belső értékek"
És a valóságban az ilyen csajok szóba nem állnak "mélótásgon aluli" csávóval a "nem olyan szép" csávójuk objective 10/8-as minimum, belső értékei nagyon szépek lehetnek így ránézésre a szorzótábla sem biztos, hogy menne neki...
2013. júl. 10. 12:01
8/13 anonim válasza:
Az is bolond szerintem aki egy kép alapján ítél:) Igen lehet első "sugallat", aztán sokan félnek a személyes találkozástól mert billentyűzeten könnyű írni hogy "bocsi nem vagy elég magas" de könyörgöm én sem centivel mérem a lányok mellét hogy jah ő nem elég nagy vagy túl nagy vagy nem elég hegyes bocsi... Igen van akinek ez vagy az a külső tulajdonság nem egyszerűen nem jön be előfordul. De olyan miatt 0 esélyt adni amin az ember nem tud változtatni szerintem a minősítőt minősíti. Sajnos mindenhonnan ez jön hogy legyen karcsú vagy kigyúrt vagy mindegy épp amit reklámoznak és a többi nem számít. Igen van egy olyan oldala hogy a nők az ösztönök miatt az erőteljes biztonságot adó férfit keresik a férfiak meg azt aki adott esetben jó anya lehet de ezzel együtt talán nem kellene hogy a külső legyen a leg fontosabb. Én már túl léptem azon hogy kiakadjak azon ha egy lány azt mondja nem vagyok elég magas hozzá, akkor tudnám neki a budapesti állatkertből a zsiráfot ajánlani:)
2013. júl. 10. 12:10
9/13 A kérdező kommentje:
Én is minap mutattam itt egy képet, egy fogsorral, aminél volt egy nagy hézag és máris írták, hogy ilyennel nem jönnének össze stb. Kis fogászati eltérés, amit 1 hét alatt megcsinálnak direkt héjjal de neki máris 0 az esélye, hogy összejöjjön vele mert neki csak a szabályos fogsor tetszik :D
2013. júl. 10. 12:23
10/13 anonim válasza:
Ez van ez a természet törvénye.
Erős (mára TÖKÉLETES) egyed szaporodik a többiek nem.
Kivéve persze az olyan népcsoportoknál, mint cigányok, fekák, mert náluk más a rend.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!