Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek létezik szerelem...

Szerintetek létezik szerelem első látásra?

Figyelt kérdés

elmondom a történetem:

egyik barátom révén megismertem egy lányt. már ránézésre is szimpatikus volt, amikor megszólalt, megfogott a hangja, aztán még énekelni is elkezdett.. nem kell mondanom, kb elolvadtam. :)

még sose váltott ki belőlem senki ilyen heves érzelneket, inkbb ilyen plátói az egész.

várnám általánosságbanis a válaszokat. :D

17/l

2013. júl. 7. 21:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

én sosem tekintettem a "szerelem első látásra" valódi szerelemként. inkább csak egy elnevezes. mert nem olyan mint amikor szerelmes vagyok.

de mégis intenzívebb, és jobban megragad, mint eddig bárki akivel találkoztam.

2013. júl. 7. 22:00
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nincs ilyen, mert én elismerem, hogy valamilyen szintem meg kell, hogy fogja az embert a másiknak a személyisége, ami lehet fényes, de b*szhatja, amikor a belsője meg férges. Hiszek a szerelemben, de ugyanakkor ebben van egy fellángolási szakasz ami nagyon jó, viszont sajnos ez elmúlik, és ezt követően a két fél közös elfogadásán, illetve megállapodásán múlik a kapcsolat további kimenetele.

Egyébként te azt írod magadról hogy lány vagy, akkor miért egy másik lányról írsz? főleg a szerelemről o.O

2013. júl. 7. 22:00
 13/17 Akszidentális Errőr ***** válasza:

A szerelemhez ismerni kell a másikat, ahhoz pedig idő kell. Szóval szerintem nem létezik.

Vonzalom létezik első látásra, ami aztán idővel szerelemmé nőheti ki magát.

2013. júl. 7. 22:01
 14/17 A kérdező kommentje:
én sem gondolom hogy igazi szerelem.. de ez a csak úgy berobbant, é7 pofánvágott mint még soha senki.
2013. júl. 7. 22:07
 15/17 anonim ***** válasza:

bár valaki így gondolna rám..ahhhh

18/L

2013. júl. 8. 19:47
 16/17 anonim ***** válasza:

első nagy szerelmem és kapcsolatom is ilyen szerelem első látásra volt :)

mondjuk én megtapasztaltam a hátrányait is

teljesen beleestünk egymásba, mielőtt igazán ismertük volna egymást (tudom, ez nagyon furán hangzik te tényleg) és utána két évig együtt voltunk kb.

csak közben kiderült, hogy nem illünk össze, próbáltunk összecsiszolódni, sehogy nem akartuk elengedni egymást (mondjuk az exem kifejezetten extrém eset volt...)

azóta úgy vagyok vele, hogy kapcsolatot csak hosszabb ismertség után kezdek...így most egy éve van barátnőm, ez nem "szerelem volt első látásra", bár kezdettől fogva tetszett

és ez most egy nagyon harmonikus kapcsolat :)

19/L

2013. júl. 9. 09:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is eloszor meg kell ismerni. Aztan ha a szemelyisege is bejon, akkor hivd el v.hova. Ha dob, ne add fel. Egyebkent h nem ismer teged annyira, es igy akarsz vele osszejonni, akkor a kinezeted fontos.
2013. júl. 14. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!