Szerintetek létezik szerelem első látásra?
elmondom a történetem:
egyik barátom révén megismertem egy lányt. már ránézésre is szimpatikus volt, amikor megszólalt, megfogott a hangja, aztán még énekelni is elkezdett.. nem kell mondanom, kb elolvadtam. :)
még sose váltott ki belőlem senki ilyen heves érzelneket, inkbb ilyen plátói az egész.
várnám általánosságbanis a válaszokat. :D
17/l
én nem hiszek benne
Az első látásra szerelmet egy csomóan azzal teszik összefüggésbe, hogy szimpatikus, de mivel nem ismered még konkrétan, nem tudhatod, hogy mennyire van sok közös pontotok. Szerintem a szerelem, meg a szimpatikusság két külön dolog.
Véleményem szerint, ez a szerelem első látásra csupán külsőségek alapján létezik, vagy hogy mondjam. xD
Hisz semmit sem tudsz a srácról/lányról, aztán megismered és kiderül, hogy mennyire rossz személyisége van, de ne legyen igazam. :D
Volt általános iskolás évfolyamtársamat láttam 5 év után. Nagyon megváltozott... megnőtt lefogyott kikerekedett. Nekem az szerelem volt első látásra:D (D-s méret *.*) :D 1 évig jártunk nagyon szerettem.
De egy számomra tökéletesen kinéző utcai ismeretlen lányba nem tudnék így beleszeretni csak simán vonzónak találnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!