Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy valaki képtelen a szerelemre?
Csak pár hónapja vagyunk együtt, de Ő megmondta,hogy nagyon nehezen lesz szerelmes vagy lehet nem is lesz az soha már, mert annyi csalódást élt át. De azt mondta hogy imád velem lenni, hiányzok neki, velem képzeli el s jövőjét stb. Akkor ez mi? Vajon kialakulhat ez részéről? Működhet így egy kapcsolat hosszútávon? Én úgy érzem, szerelmes vagyok. De milyen az ha egy kapcsolatban talán sohasem fog elhangzani a szeretlek szó? (Úgy, hogy úgy is érezzük mondani kell...)
Ő 31/F én 22/N
Nagyon jó válaszok! Köszönöm szépen! Örülök,hogy vannak a világon még ilyen értelmes emberek! :)
Mit értesz kedves "utolsó válaszoló" lángolás alatt?
3-as, én is ugyanilyen vagyok, sajnos nem mindenki ilyen és azzal nehéz megértetni.
26F
# 6: Igen,ez így van. Nekem is próbálják elmagyarázni, hogy milyen jó is a lángolás, meg ez a kapcsolat alapja... de hát... másképp működünk.
Kérdező... úgy értem, hogy nem kezdek el rajongani, nem látok bele mindenfélét, hanem igyekszem tényleg megismerni, a létező tulajdonságokat értékelni. Nehéz megértetni... mert régen képes voltam lángolásra, de mostanában már nem. Valószínűleg elfojtom, de én úgy gondolom, hogy sokkal jobb ez így... mindenkinek! :)
"emberi elmével fel sem fogható érzést."
-_- furcsa...én felfogtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!