Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek létezik ilyen?...

Szerintetek létezik ilyen? Gondolhatja komolyan a fiú?

Figyelt kérdés

Egy hete beszélgetek egy sráccal neten, még nem találkoztunk de azt mondja szeret... jó persze nemgondolom h szerelmes belém vagy ilyesmi, inkább csak mint emberi érzés, h kedvel, vonzódik hozzám, hiányzom neki ilyesmik fejezhetők ki egyenlőre ezzel a szóval... szerintetek mennyire vegyem komolyan? Én is nagyon odavagyok érte/tőle...:DD

22/L

2013. jún. 4. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
fellángolás, egy-két hét és elmúlik
2013. jún. 4. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Hamarosan elmúlik ez. A net csalóka.
2013. jún. 4. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi pánik, elmúlik.
2013. jún. 4. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem biztos, hogy elmúlik. Régen nagyon sokat ismerkedtem neten és ismerős a szituáció. Még akár komoly is lehet a végén...
2013. jún. 4. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen komolyan veheted
 6/8 A kérdező kommentje:
de ha fenntartjuk egymás érdeklődését akkor nembaj ha fellángolás:) am fogunk találkozni egy héten belül és igazából azt nemtudom h ha találkozunk akkor hogyan kezeljem ezt a szeretlek dolgot...
 7/8 anonim ***** válasza:

Azon azért gondolkozz el, ha egyetlen hét után interneten keresztül te már "hiányzol" neki.

Vannak szeretethiányos, vagy mindenkibe csettintésre szerelmes férfiak akiknek szinte teljesen mindegy hogy ki, csak legyen valaki.

Azt hogy mást mond, hogy téged dicsér, hogy különlegesnek mond... ezek szavak.

De a viselkedés, az, hogy máris annyira kötődik, hogy hiányérzete legyen, holott még az életben nem találkoztatok személyesen, ezt nem lehet a puszta "belső fogott meg" érveléssel hárítani.

Ettől függetlenül persze működhet, de azt jó ha tudod, teljesen mindegy ki vagy és milyen ember.

Így is úgyis össze akarna jönni veled, teljesen függetlenül attól milyen ember vagy.

Az ilyen instant ragaszkodás mögött nincs egy szemernyi válogatás sem.

24/F

2013. jún. 4. 20:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. jún. 5. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!