Szex oké, csók meg nem? Ilyen létezik?
Épp az ismerkedős fázisban tartok egy sráccal, eddig 5X találkoztunk, mindig több órákra, és mindketten nagyon jól éreztük magunkat, de a srác még nem csókolt meg, pedig már illő lenne szerintem. 5 éve nem volt barátnője, de állítólag ettől függetlenül szexuális életet élt. Emellett olyan nézetet vall, hogy csókra csak akkor kerülhet sor, ha már jár egy csajjal. Ez a kettő nem értem hogyan fér össze. Nem smárolok veled, ha nem vagy a csajom, de azért megd*gnálak???
Illetve mondta még azt, hogy ő nem jön össze olyan lánnyal, akivel nem biztos, hogy együtt is marad.
Mit gondoltok?
Hogy egy idióta :D
Fél kockáztatni, meg adja a magányos farkas dumát... :D
Többnek látszik mint amennyi benne van.
Ha egy pasi ilyet mond, hogy szex jó, csók nem jó, akkor csak és kizárólag üríteni akar, mást nem. A csók ugyanis már érzelmi dolog is lehet, míg reszelni egyet akárkivel biológiai szükséglet.
Szerintem felejtős a pasi, főleg azzal kiegészítve, hogy nem jön össze olyannal akivel nem biztos, hogy együtt is marad. Ez olyan, mintha azt mondaná, csak akkor adja fel a lottót, ha biztos, hogy megnyeri. Abszurdum.
Egyszerű
Az örömlányokkal szexelnek ,de csók az nem lehet.
Csókot csak a barátnőjének vagy a szerelmének ad az ember.
Ezen el kell gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!