Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik távkapcsolat?
Olyan mint a kommunizmus :)
A létező nem működik, a működő nem létezik.
persze h létezik
csak 2 olyan ember kell hozzá akik tényleg akarják...
akárkikkel nem működik mert gyengék hozzá
Én másfél évig voltam (vagyok) távkapcsolatban (veszprém megye-borsod megye) havonta kb 1x találkoztunk, vagy még annyiszor se. Voltak nehézségek, de érzelmek is, szóval kitartottunk. Most már közelebb lakok, másfél órás út busszal és minden hévégén együtt lehetünk. Még mindig tart a kapcsolat és szeretjük egymást :)
Persze az ilyen kapcsolatokat általában a féltékenység eszi meg nem árt bízni a másikban
Sok távkapcsolat van. Pl kolisok, egyik egyik városban, másik másikban.
Szerintem ilyenkor vmi összetartja őket.
Azt mondják a távkacs vagy szétszakítja vagy megerősíti őket. Nekem is volt, de én nem díjazm, jobb ha szem előtt van, meg olyan gyorsan lejár az az idő amikor együtt vagytok.
Van távkapcsolat, nekem is volt fél évig, és még mindig vele vagyok, csak már nem távol :)
Viszont szerintem idővel egyre kevesebbszer igényled a találkozást, és úgy is múlik el a szerelem. Nem tart örökké, ha szeretitek egymást, van értelme, ha nem, akkor nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!