Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik távkapcsolat?

Figyelt kérdés
Helló! Múltkor megcsókolt egy srác(aki nagyon tetszik nekem) a hóesésben és azt mondta hogy neki tetszett és nekem is!=)))) Nagyon romantikus volt de hamarosan elmegy egy másik iskolába és lehet hogy sohatöbbé nem látom... Szerintetek létezik egyátalán távkapcsolat??segítsetek!=(
2011. dec. 19. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Létezik csak szar.
2011. dec. 19. 22:18
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Olyan mint a kommunizmus :)

A létező nem működik, a működő nem létezik.

2011. dec. 19. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:

persze h létezik

csak 2 olyan ember kell hozzá akik tényleg akarják...

akárkikkel nem működik mert gyengék hozzá

2011. dec. 19. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Én másfél évig voltam (vagyok) távkapcsolatban (veszprém megye-borsod megye) havonta kb 1x találkoztunk, vagy még annyiszor se. Voltak nehézségek, de érzelmek is, szóval kitartottunk. Most már közelebb lakok, másfél órás út busszal és minden hévégén együtt lehetünk. Még mindig tart a kapcsolat és szeretjük egymást :)

Persze az ilyen kapcsolatokat általában a féltékenység eszi meg nem árt bízni a másikban

2011. dec. 19. 22:44
 5/9 anonim ***** válasza:
én egy nővel távkapcsolatban voltunk kb 2 évig, aztán össze költöztünk, menyasszony is lett belőle.szóval ha igazán nagyon akarja 2 ember, meg tudja oldani.igaz sokkal jobb lett volna, ha az alatt közelebb van,de el lehetett viselni.
2011. dec. 19. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Sok távkapcsolat van. Pl kolisok, egyik egyik városban, másik másikban.

Szerintem ilyenkor vmi összetartja őket.

Azt mondják a távkacs vagy szétszakítja vagy megerősíti őket. Nekem is volt, de én nem díjazm, jobb ha szem előtt van, meg olyan gyorsan lejár az az idő amikor együtt vagytok.

2011. dec. 20. 03:06
 7/9 aszomszedneni ***** válasza:
WAN
2011. dec. 20. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt mondom hogy VAN de csak egy ideig hisz egy idő elteltével egyre jobban és egyre gyakrabban akarsz vele találkozni.
2011. dec. 20. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Van távkapcsolat, nekem is volt fél évig, és még mindig vele vagyok, csak már nem távol :)

Viszont szerintem idővel egyre kevesebbszer igényled a találkozást, és úgy is múlik el a szerelem. Nem tart örökké, ha szeretitek egymást, van értelme, ha nem, akkor nincs.

2011. dec. 23. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!