Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fél állja a kapcsolattartás költségeit távkapcsolat esetén? Ki fizesse az utakat, telefont?
köztünk sajnos 400km van. Mindketten dolgozunk, de neki hitele van, és nem marad sok pénze, én nekem meg a jövőre kéne félretennem, de jobban keresek mint ő. Eddig az volt, h kb felváltva látogattuk egymást, én csak most kezdtem dolgozni. Szóval mostantól nekem lesz több pénzem. Így is csak 2-3 hetente fogom tudni meglátogatni, ő meg mondjuk 4-6 hetente, mert ideje is kevesebb van és pénze is. Mondtam egy barátnőmnek, h én fogom sűrűbben látogatni, szerinte ez nem fair, mert miért az én pénzem meg időm(utazás) menjen el mindig arra, h találkozzunk, felezzünk valahogy. Én örülök h én megtehetem h meglátogatom, nem gondolnám h garasoskodni kéne, de a barátnőm szerint ez felesleges anyagi áldozat, és nem igazságos h mindent én fizessek.Ti mit gondoltok? H lehet ezt úgy kezelni, h fair legyen? Mert nyilván ha esetleg szakítanánk egyszer bennem is felmerülne h mennyi pénzt belefeccöltem, de most meg szívesen tenném
Köszönöm
21L (9 hónapja vagyunk együtt)
ha ez felmerült, akkor nem jósolok sokat ennek a kapcsolatnak...
ezt gondold végig
Nekünk 130 km volt a táv, de így is 5-6 óra hossza volt a busszal, átszállás meg ilyenek miatt. Diákkal is drágha volt, Ő szülei tudták fizetni az utamat. Egyszer Ő egyszer én mentem. Mi annyira szerettük egymást, hogy minden hétvégén jöttünk-mentünk. 3 éven át. Suli vége óta együttélünk 2 és fél esztendeje.
23/N
Nekem is nehéz volt, mint állat, de rá kellett jönnöm, hogy lakva ismeri meg egymást az ember. Eltávolodtunk és én meg másba szeettem bele, de ez most így hossszú...
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!