Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik fél állja a kapcsolatta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fél állja a kapcsolattartás költségeit távkapcsolat esetén? Ki fizesse az utakat, telefont?

Figyelt kérdés

köztünk sajnos 400km van. Mindketten dolgozunk, de neki hitele van, és nem marad sok pénze, én nekem meg a jövőre kéne félretennem, de jobban keresek mint ő. Eddig az volt, h kb felváltva látogattuk egymást, én csak most kezdtem dolgozni. Szóval mostantól nekem lesz több pénzem. Így is csak 2-3 hetente fogom tudni meglátogatni, ő meg mondjuk 4-6 hetente, mert ideje is kevesebb van és pénze is. Mondtam egy barátnőmnek, h én fogom sűrűbben látogatni, szerinte ez nem fair, mert miért az én pénzem meg időm(utazás) menjen el mindig arra, h találkozzunk, felezzünk valahogy. Én örülök h én megtehetem h meglátogatom, nem gondolnám h garasoskodni kéne, de a barátnőm szerint ez felesleges anyagi áldozat, és nem igazságos h mindent én fizessek.Ti mit gondoltok? H lehet ezt úgy kezelni, h fair legyen? Mert nyilván ha esetleg szakítanánk egyszer bennem is felmerülne h mennyi pénzt belefeccöltem, de most meg szívesen tenném

Köszönöm

21L (9 hónapja vagyunk együtt)

2011. dec. 14. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 évig jártam 270 km-re 2 hetente, 2 alkalmat kivéve én fizettem a vonatjegyet. Cserébe meghívott mindenféle helyre :). Ő nálunk az az 1 év alatt kb. 2-3x volt. Nem anyagi gondok miatt, hanem én örültem, hogy nem csak hazamehetek hétvégén, hanem hozzá is.
2011. dec. 14. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
35%

ha ez felmerült, akkor nem jósolok sokat ennek a kapcsolatnak...

ezt gondold végig

2011. dec. 14. 16:47
 3/8 A kérdező kommentje:
én kifizetem szívesen, egy barátnőm hozta ezt fel és gondoltam megkérdezem h mások h gondolják. Én meg fogom ettől függetlenül látogatni sűrűn
2011. dec. 14. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Arányos legyen a két fél anyagi lehetőségeivel, szerintem ez a lényeg. És nem elítélendő, hogy felhozod ezt a szempontot,nagyon is fontos, hogy mindketten azonos (illetve lehetőségeik által megengedhetően arányos) áldozatot vállaljanak a kapcsolatért, ne az legyen, hogy az egyik "házhoz megy".
2011. dec. 14. 16:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó jól megfogalmazta, arányosságra kell törekednünk. Igaza van a barátnőmnek abban, h megmérgezheti a kapcsolatot ha túl nagy anyagi áldozatot vállalok (holott nekem is kén a pénz, csak későbbre)
2011. dec. 14. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk 130 km volt a táv, de így is 5-6 óra hossza volt a busszal, átszállás meg ilyenek miatt. Diákkal is drágha volt, Ő szülei tudták fizetni az utamat. Egyszer Ő egyszer én mentem. Mi annyira szerettük egymást, hogy minden hétvégén jöttünk-mentünk. 3 éven át. Suli vége óta együttélünk 2 és fél esztendeje.

23/N

2011. dec. 14. 17:03
 7/8 A kérdező kommentje:
irigyellek, h volt rá lehetőségetek de főleg amiért már együtt lehettek :)
2011. dec. 14. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is nehéz volt, mint állat, de rá kellett jönnöm, hogy lakva ismeri meg egymást az ember. Eltávolodtunk és én meg másba szeettem bele, de ez most így hossszú...

23/N

2011. dec. 16. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!