Létezik, hogy egy szép lánynak ne legyenek "jelentkezői"?
Mire?
Kapcsolatra? Igen.
Csak szexre? Nem.
Ennek több oka is lehet...
szar kisugárzás, igénytelenség, vagy valójában nem is szép.
Vagy mert annyira szép, hogy a fiúk azt gondolják, hogy biztos nincs nála esélyük, tuti van barátja, és félnek leszólítani.
Igen!
Ha túl szép.
Azt gondoljuk (mi fiúk) hogy úgy sem állsz szóba velünk...
Hány éves vagy?
Szerintem vannak jelentkezői csak a csaj nem veszi a lapot a sok önbizalom hiányos és kishitű srác meg nem próbálkozik többet..mármint ha a kérdéses hölgy nagyon fiatal hölgyike
ha 20-30 közötti akkor elképzelhető, hogy csak azt hiszi, hogy szép lány és lehet igaz is, de mi a szép? Nekem pl csak egy adott típusú nők jönnek be és akik nem ilyen paraméterekkel rendelkeznek azokat nem látom szépnek ha a haverok szerint top nő akkor sem, mert nem olyan típus mint aki nekem tetszik! Lehet szép, de kinek? Bírom ezt szép lány....és akkor mégis ez mit jelent? Ki állítjuk a csajt 100.000 ezer ember elé és 100.000 ezerből vajon hány mondja majd, hogy fúú de szép csaj? Abból sok szerint atom ronda lesz az a szép lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!