Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, nektek tényleg elég,...

Srácok, nektek tényleg elég, ha egy lánynak az arca szép?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki alapvetően jól néz ki, az arca nagyon szép, ezt elismerem... de azon kívül,... oké, karcsú, vékony testalkatú, de attól függetlenül mégse feszes, a lábán vannak striák, kicsi a melle is... szóval lássuk be, nem az a tipikus ideál.

Nálatok tényleg ennyire az arc számít? Szinte bármilyen srác van a közelében, mindegyiken látszik, hogy megőrülnek érte...

Nekem ezzel szemben szerintem mondhatom, hogy nagyon jó az alakom, szép mellek, formás fenék, sokat sportolok, az arcom annyira nem szép mint az övé, de hogy lehet, hogy én mégse vagyok fele olyan népszerű se mint ő?

Ha odajönnek hozzánk valahol, én hiába vagyok bármilyen kedves vagy közvetlen, nem is érdekel senkit, ha valakivel kettesben maradok akkor is arról kérdeznek hogy annál a lánynál vajon lenne-e esélyük.. nem értem... mi lehet velem a baj? Vagy ha nincs bájos arcom, akkor nekem esélyem sincs?

2013. máj. 29. 02:05
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Végül is igen.
2013. máj. 29. 02:07
 2/39 anonim ***** válasza:
ha szimpatikus valakinek az arca akkor nem igazán érdekel, hogy milyen a teste. ugyan visszafele is igaz, ha valakinek nem tetszik az arca hiába van #1 bombanő teste, nem fog lázba hozni.
2013. máj. 29. 02:08
 3/39 anonim ***** válasza:
64%
Persze a belseje is legyen szép, nem lehet csak a kinézetre adni.
2013. máj. 29. 02:08
 4/39 A kérdező kommentje:

Szerintem belsőre mondhatom, hogy hasonlók vagyunk, ezért is vagyunk barátnők. :)

A külsőnket tekintve viszont teljesen mások vagyunk, de akkor se értem, hogy hogy lehet ekkora különbség abban, hogy melyikőnket veszik észre többen.

Holott a csapból is az folyik, hogy a férfiakat a jó test érdekli, erre ez hiába van meg, nem érek vele semmit...

2013. máj. 29. 02:10
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
a csapból az folyik amit ti mondtok és mivel fogalmatok sincs arról, hogy mi számít nekünk nem meglepő, hogy a csapból hülyeségek folynak
2013. máj. 29. 02:13
 6/39 anonim ***** válasza:
nekem elég.
2013. máj. 29. 02:14
 7/39 A kérdező kommentje:
Oké én megértem persze, hogy az arc fontos (és azért az én arcom is szép, tehát nem vagyok egy csúfság... de ő szebb). De ez elég? Utána az ágyban nem fura ez? Mert azért a férfiak nem egy szép arcra izgulnak fel, sokkal inkább egy jó testre, nem?
2013. máj. 29. 02:15
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, de én nem olyan barátnőt keresek akivel jól lehet dugni hanem olyant akivel tudok élni, olyant akinek szeretem a tekintetét. lehet, hogy ez gondolkodás manapság felháborító és teljesen abszurd, de sajnos én ilyen korlátolt vagyok.

(és a 'szeretem a tekintetét' nem azt jelenti, hogy babaarcúnak kell lennie, olyan lányok is szoktak tetszeni akiket mások visszataszítónak találnak. egyén függő.)

2013. máj. 29. 02:20
 9/39 anonim ***** válasza:
Gondolkodtam rajta, de végül is igen. Tényleg az arc a döntő, meg a tartás és a kisugárzás. De ugyanezt bármilyen genetikával lehet, ha az alapvetően rendben van (khmtestsúly). Az arc viszont miattad olyan, amilyen, te csináltatod, állítod be a frizurád, te döntöd el, hogy és mennyit mosolyogsz, tekinteted is te irányítod.
2013. máj. 29. 02:27
 10/39 anonim ***** válasza:
van egy határ amin belül nem számít a test, az a pár plusz kiló vagy hajszín vagy mellméret, hisz az arcát nézed legtöbbször, illetve azt látod a szemeid előtt ha szerelmes vagy és rágondolsz. nem a feszes vádliját és alkarját..
2013. máj. 29. 02:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!