Srácok, nektek tényleg elég, ha egy lánynak az arca szép?
Van egy barátnőm, aki alapvetően jól néz ki, az arca nagyon szép, ezt elismerem... de azon kívül,... oké, karcsú, vékony testalkatú, de attól függetlenül mégse feszes, a lábán vannak striák, kicsi a melle is... szóval lássuk be, nem az a tipikus ideál.
Nálatok tényleg ennyire az arc számít? Szinte bármilyen srác van a közelében, mindegyiken látszik, hogy megőrülnek érte...
Nekem ezzel szemben szerintem mondhatom, hogy nagyon jó az alakom, szép mellek, formás fenék, sokat sportolok, az arcom annyira nem szép mint az övé, de hogy lehet, hogy én mégse vagyok fele olyan népszerű se mint ő?
Ha odajönnek hozzánk valahol, én hiába vagyok bármilyen kedves vagy közvetlen, nem is érdekel senkit, ha valakivel kettesben maradok akkor is arról kérdeznek hogy annál a lánynál vajon lenne-e esélyük.. nem értem... mi lehet velem a baj? Vagy ha nincs bájos arcom, akkor nekem esélyem sincs?
Szerintem belsőre mondhatom, hogy hasonlók vagyunk, ezért is vagyunk barátnők. :)
A külsőnket tekintve viszont teljesen mások vagyunk, de akkor se értem, hogy hogy lehet ekkora különbség abban, hogy melyikőnket veszik észre többen.
Holott a csapból is az folyik, hogy a férfiakat a jó test érdekli, erre ez hiába van meg, nem érek vele semmit...
nem tudom, de én nem olyan barátnőt keresek akivel jól lehet dugni hanem olyant akivel tudok élni, olyant akinek szeretem a tekintetét. lehet, hogy ez gondolkodás manapság felháborító és teljesen abszurd, de sajnos én ilyen korlátolt vagyok.
(és a 'szeretem a tekintetét' nem azt jelenti, hogy babaarcúnak kell lennie, olyan lányok is szoktak tetszeni akiket mások visszataszítónak találnak. egyén függő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!