Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, nektek tényleg elég,...

Srácok, nektek tényleg elég, ha egy lánynak az arca szép?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki alapvetően jól néz ki, az arca nagyon szép, ezt elismerem... de azon kívül,... oké, karcsú, vékony testalkatú, de attól függetlenül mégse feszes, a lábán vannak striák, kicsi a melle is... szóval lássuk be, nem az a tipikus ideál.

Nálatok tényleg ennyire az arc számít? Szinte bármilyen srác van a közelében, mindegyiken látszik, hogy megőrülnek érte...

Nekem ezzel szemben szerintem mondhatom, hogy nagyon jó az alakom, szép mellek, formás fenék, sokat sportolok, az arcom annyira nem szép mint az övé, de hogy lehet, hogy én mégse vagyok fele olyan népszerű se mint ő?

Ha odajönnek hozzánk valahol, én hiába vagyok bármilyen kedves vagy közvetlen, nem is érdekel senkit, ha valakivel kettesben maradok akkor is arról kérdeznek hogy annál a lánynál vajon lenne-e esélyük.. nem értem... mi lehet velem a baj? Vagy ha nincs bájos arcom, akkor nekem esélyem sincs?

2013. máj. 29. 02:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Még igaz is lehetne a feltevésed, csakhogy a szépség relatív. Szerencsére.
2013. máj. 29. 03:44
 12/39 anonim ***** válasza:
Ott a pont a 11esnél
2013. máj. 29. 06:29
 13/39 anonim válasza:
Nem elég az is fontos hogy természetileg milyen hűséges legyen meg hogy elfogadjuk egymást olyannak amilyenek vagyunk. Ezek is fontosak mert mitt ér ha valaki szép közbe meg beképzelt , kényes vagy ott csal meg ahol tudd.
2013. máj. 29. 06:43
 14/39 anonim ***** válasza:
Nem nem elég csak az arca.
2013. máj. 29. 09:07
 15/39 anonim ***** válasza:

nekem van egy gyönyörű arcú barátnőm, akinek a teste is jó, csak melle nincsen, meg van egy másik, aki arcra nem kifejezettem szép (többen is mondták), de jó teste van, őérte bolondul mindenki :D

én szívtam meg a legjobban, se jó test se szép arc :D

2013. máj. 29. 11:31
 16/39 anonim ***** válasza:

az, hogy kis melle van, és striái, az kb ezredrangú részlet a pasasok többségénél. Nem állítom, hogy mindenkinél - de pl ugye ruhában ezek nem is látszanak. Az arcától viszont szép a nő (annak ellenére h a szépség relatív - azért vannak konstans faktorok, pl kis orr, nagy szemek, formás száj) És mint tudjuk, a szex a fejben kezdődik. Azaz ha meglát egy pasi egy szép nőt, nem fogja elriasztani néhány stria, vagy kis mell, ha már megkívánta. Mondom ezt kismellű, striás nőként... Ugyhogy - férfiak, várom én is a véleményeteket - igazam van, vagy azért mégsem teljesen korrekt amit állítok?

Nem azt mondom, hogy minden pasi rámgerjed, aki csak meglát - nem. De alapvetően úgy viselkednek velem, mint vonzó nővel, és még senkit sem lombozott le szex közben az hogy itt vagy ott nem tökéletes.

2013. máj. 29. 12:51
 17/39 anonim ***** válasza:
Illetve - ha lelombozta, ezt nem tudtam meg... Esetleg erre is kiváncsi volnék, hogy csalódásként éli-e meg egy férfi, ha a nőn, akit kíván, mondjuk narancsbőrt(striát, pici úszógumit - direkt nem kis mellet irok, mert az ugye ruhában is evidens) talál...
2013. máj. 29. 12:54
 18/39 anonim ***** válasza:
Persze hogy a konstans, ez a "szépség relatív" is egy ősi mítosz, hülyeség és a csúnyábbak számára találták ki. Egy nőröl mindig is eldönthető volt, hogy szép-e, sokkal ritkább az az eset, akiről nem tudják eldönteni (ilyenkor valamelyik fél hülyeséget mond, tehát van aki csak a 10/10-esekre birja azt mondani hogy szép, mikor 5/10-estől már annak számít)
2013. máj. 29. 19:50
 19/39 anonim ***** válasza:
utolsó már pedig az :) pl szerintem a barátok köztből a nóra az egyik legszebb nő akit valaha láttam, egy ismerősöm szerint pedig oltári csúnya
2013. máj. 29. 19:58
 20/39 anonim ***** válasza:
Igen, mert ez pontosan az a példa amiről beszéltem a kommentben. Nem nézem a sorozatot de rákerestem, ezzel a nővel külsőre az ég világon semmi gond nincs. (egészséges értékrenddel nézve)
2013. máj. 29. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!