Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, nektek tényleg elég,...

Srácok, nektek tényleg elég, ha egy lánynak az arca szép?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki alapvetően jól néz ki, az arca nagyon szép, ezt elismerem... de azon kívül,... oké, karcsú, vékony testalkatú, de attól függetlenül mégse feszes, a lábán vannak striák, kicsi a melle is... szóval lássuk be, nem az a tipikus ideál.

Nálatok tényleg ennyire az arc számít? Szinte bármilyen srác van a közelében, mindegyiken látszik, hogy megőrülnek érte...

Nekem ezzel szemben szerintem mondhatom, hogy nagyon jó az alakom, szép mellek, formás fenék, sokat sportolok, az arcom annyira nem szép mint az övé, de hogy lehet, hogy én mégse vagyok fele olyan népszerű se mint ő?

Ha odajönnek hozzánk valahol, én hiába vagyok bármilyen kedves vagy közvetlen, nem is érdekel senkit, ha valakivel kettesben maradok akkor is arról kérdeznek hogy annál a lánynál vajon lenne-e esélyük.. nem értem... mi lehet velem a baj? Vagy ha nincs bájos arcom, akkor nekem esélyem sincs?

2013. máj. 29. 02:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

hol nem figyeltem az érvekre? csak nem értek egyet velük, az nem ugyanaz.

Brad Pitt meg pont nem tetszik. Egy ismerősöm szerint meg Johnny Depp ronda. mert mások vagyunk, más tetszik... pl Vin Diesel is tök megosztó. Vagy az új ideál, Matt Bomer is olyan szinten nőies, hogy engem hihetetlenül taszít, mások meg meghalnak érte. ennyi.

persze vannak olyan emberek akik senkinek sem tetszenek szinte, de az nem konkrétan a külsőn, hanem inkább az ápoltságon múlik.

2013. máj. 29. 23:06
 32/39 anonim ***** válasza:

Minimális megosztás van... de még mindig azt látom hogy azért nem értesz egyet mert nem érted. Mondok egy másik példát. Mindenkinek megoszlik a véleménye az autókról. Biztosan találni a földön minden típusra olyan embert, aki azt mondja, hogy ez neki nem tetszik. De attól még a szépségideál nem relatív mert itt van ez a híresen ronda autó: [link]

és ez, ami első ránézésre jónak tűnik. Nem hezitálsz, hogy melyik festene jobban a garázsodban függetlenül a teljesítményétől (mert most meg nehogy azzal gyere, mert rengeteg átlagos teljesítményű jó kinézetűt is gyártanak)

Ha te azt mondod hogy relatív akkor kb 50%-ban voksolnának erre is, arra is. A lányoknál is elég egyértelmű, hogy ki a szép és ki a nem, ez így működik sajnos így aki nem szép azt általában nem tartják annak, aki feltűnően az, azt pedig mindenki, ezért náluk pl pasikból túlkínálat van úgy, hogy nem is ismerik őket. Akik megosztóak, talán a 4-estől 6-osig vannak a tízes skálán, 7-estől már senki sem vitatkozik. A relatív az a hossz, meg a tömeg, amit bármilyen mértékegységben meg lehet adni. A szépséget nem értem, hogy lehetne az.

2013. máj. 30. 01:21
 33/39 anonim ***** válasza:
Szokás szerint lehagytam egy linket. itt a másik, de végülis tökmindegy [link]
2013. máj. 30. 01:23
 34/39 anonim ***** válasza:
most meg újra ugyanaz, 3-ik nekifutásra: [link]
2013. máj. 30. 01:25
 35/39 anonim ***** válasza:

persze, ha belinkelsz egy kövér, koszos nőt, meg egy szépen kisminkelt jóalakút, nyilván mindenki az egyikre fog szavazni... de pl van akinek a teltebb nők jönnek be, valakinek meg a soványak, pl keira knighley. ők nyilván nem fogják a másikat szépnek látni. tehát már ez is relatív.

+ konkrétan nincs olyan nő akiből sminkkel ne lehetne szépet varázsolni..

meg ha annyira relatív a szépség, akkor hogy-hogy az emberek 90%-ának van férje/felesége? ha lennének olyan rondák, hogy senkinek nem tetszenek, nyilván nem lenne párjuk.

most mondod, hogy én nem értelek, de te szerintem nem értesz. én nem mondom, hogy aki valakinek 10 az másnak egy, de simán lehet, h egy nekem 10-es másnak csak hat...

(+ annak a kocsinak is akadtak vevői :))

2013. máj. 30. 12:12
 36/39 anonim ***** válasza:
meg ugye emma stone is, ki mindenkinek 10-es, ő a tökéletes nő. nekem max 6 :D
2013. máj. 30. 12:22
 37/39 anonim ***** válasza:

De értem amit mondasz, de ez milyen felfogás már.. tehát azzal akarod folyton alátámasztani az álláspontodat, hogy vannak kivételek (meg hogy nem tökéletesen egyezik a rendszer, mert vannak ellentmondások benne), és emiatt valami már relatív. De ez olyan nonszensz szerintem. Hogy nevezzem akkor, az érdeklődések torlódási pontot alkotnak a szépek körül? Ennyi erővel gravitáció is "relatív" mert ismerek olyan állatokat amik több időt töltenek levegőben, mint a földön. De ez már túl szofisztikált. Én eddig azt neveztem relatívnak, hogy pl "a három az sok", vagy, hogy a 100km/h gyors, ez relatív, mert ténylegesen szempont kérdése hisz nincs meghatározva az amihez tartozik, így a repülőnél ez ugye kevés de egy biciklisnél sok. De az, hogy valaki szép-e az teljesen egyértelműen egy olyan fogalom amit a magunk formájára alakítottunk és az ízlésünk viszonylag racionális tényezőkön alapul. Pl statisztikailag bemutatták, hogy a szimmetrikus arcképűre szerkesztett emberek sokkal jobb benyomást keltenek mindenhol. Vagy hogy az öregasszony a lerobbant kocsijával 3 órát várt az útszélen segítségért amíg a modell kiscsaj 5 percet se. Innentől kezdve nem értem min vitatkozunk.

Még eszembe jutott egy jó kis példa, ha Adolf Hitlert jellemeznéd, ne magadhoz hasonlítsd, hanem Joszif Visszarionovics Sztálinhoz. Kevesebb embert ölt meg, tehát Hitler jó. Sztálinhoz képest, mert ugye ez is relatív. Szerinted. Sőt biztosan vannak olyanok, akik istenként tekintenek rájuk, ezért nem lehet megmondani, hogy jók voltak-e, vagy rosszak. ...

2013. máj. 30. 14:22
 38/39 anonim ***** válasza:

önmagadnak mondasz ellent

"Akik megosztóak, talán a 4-estől 6-osig vannak a tízes skálán, 7-estől már senki sem vitatkozik."

írtam rá ellenpédákat, és nem egy-két hanem rengeteg kivétel van.

jajj, gratulálok, hogy egy öregasszonytól meg tudták mondani az emberek, hogy nem olyan szép mint egy modell,ehhez aztán kísérlet kellett...

meg mondjuk már ott nem volt igaz egy érved se, hogy egy csaj nem tud megítélni egy másikat. miért ne tudnám megmondani, hogy szerintem szép e vagy nem? ha egy csaj nem tud megítélni egy másikat azzal épp azt bizonyítod, hogy a szépség relatív, hiszen neki más tetszik mint a férfiaknak. de felesleges veled vitatkozni, én befejeztem :)

2013. máj. 30. 14:53
 39/39 anonim ***** válasza:
Én is, mert elég jól levezettem már szerintem fentebb a lényeget, amibe nem is tudtál belekötni, így csak magamat ismételném folyamatosan, fölöslegesen. Nem mondtam önmagamnak ellent egyáltalán (a te példáddal se), de ezt már nincs kedvem tovább vesézgetni.. ott a forrás, aki akarja feldolgozza, aki nem, nem. Bár szerintem nem olyan bonyolult.
2013. máj. 30. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!