Szerintetek felhívjam? (sztorival lent)
Péntek este elmentem a meleg legjobb barátommal meg 2 random aznap este az utcán megismert hetero csajjal az Undergroundba, hogy a barátomnak megmutassam a travi showt, meg hogy bulizzunk egy kicsit. :D
A showt pont lekéstük, ami nagyon elkeserített, mert nem láthattam a barátom arcát :D de engem volt ami kárpótolt...
Megérkeztünk, és mentünk a pulthoz, hogy kérjünk valamit. Barátom kért egy vodkát, rögtön le is küldte, amit az utána várakozó csinos csaj meg is bámult :D amíg a barátom rendelt, addig a zenére kicsit dörgölőztünk a csajjal, egyből szimpi lett. Én is, és ő is rendelt, majd mentünk vissza a saját csoportjainkhoz táncolni.
Az este folyamán többször is táncoltunk együtt rövidebb ideig, majd leültem egy 5 percre barátommal, kicsit szusszanni. Közben kerestem a tekintetemmel a csajt, hogy hol lehet. El is indultam megkeresni, párszor körbejártam a helyet, de nem láttam... elkeseredtem. Aztán egyszer csak megláttam a pultnál, a haverjaival. Gondoltam nem tolakszom oda, megvártam, amíg visszamennek táncolni a barátai. Odamentem hozzá, és beszélgettünk. Én pesti vagyok, kiderült, hogy sajnos ő pécsi, és csak egyetemre jár ide, de kollégista.
Szó szót követett, és már csak arra eszméltem, hogy vadul smárolunk, túrja a hajam, érezzük egymás testét, csókolom a nyakát, harapja a fülem, aww :3
Itt említeném meg, hogy ez volt az első csókom. :$
Nem tudom, hogy meddig voltunk el egymással, de egyszer csak szólt az egyik pultos, hogy menjünk már arrébb, ezt talán nem itt kéne. Szóval kimentünk egy csendesebb helyre, viszont már eléggé zárórára állt, meg barátom is ment volna, meg a csaj is. Szóval gyorsan elkértem a számát.
Nem tudom, hogy felhívjam-e, akár egy kávéra, hogy ismerkedjünk, vagy az este folytatására, nem tudom, hogy ő hogy élte meg.
Szerintetek?
Köszi hogy végigolvastad! :)
igen, az sms-t már elvetettem, ma tervezem nemsoká felhívni :D
és utolsó, igazad van, bár nekem sikerült 2 heteró csajt is elvinni, mivel kíváncsiak voltak a "kultúránkra" :D mondták, hogy kicsit fura volt, hogy csajok próbálkoztak náluk, de jól érezték magukat :D
na, hát felhívtam, sajnos csak arra az egy napra jött fel, és már otthon van. :/
de mondta, hogy ha legközelebb jár Pesten (meg ugye szeptembertől egyetem)akkor már megvan a számom :)
am tök cuki volt, mondta, hogy jó volt hallani felőlem :D
igen, keresgéltem én már szombaton is :D
most a telefon elején bemondta az egész nevét, mivel ugye ismeretlen számról hívtam, de annyira izgultam, hogy nem is nagyon figyeltem, arra emlékszem, hogy valami V-s :D én is mondtam a teljes nevem is, de mivel tucat nevem van, ezért mondta, h nem fog menni :D
de aranyos volt, gondolkozott, hogy esetleg fel tudna-e jönni, meg skyp, vagy valami :D
na mind1, remélem lesz majd valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!