Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek felhívjam? (sztori...

Szerintetek felhívjam? (sztorival lent)

Figyelt kérdés

Péntek este elmentem a meleg legjobb barátommal meg 2 random aznap este az utcán megismert hetero csajjal az Undergroundba, hogy a barátomnak megmutassam a travi showt, meg hogy bulizzunk egy kicsit. :D

A showt pont lekéstük, ami nagyon elkeserített, mert nem láthattam a barátom arcát :D de engem volt ami kárpótolt...

Megérkeztünk, és mentünk a pulthoz, hogy kérjünk valamit. Barátom kért egy vodkát, rögtön le is küldte, amit az utána várakozó csinos csaj meg is bámult :D amíg a barátom rendelt, addig a zenére kicsit dörgölőztünk a csajjal, egyből szimpi lett. Én is, és ő is rendelt, majd mentünk vissza a saját csoportjainkhoz táncolni.

Az este folyamán többször is táncoltunk együtt rövidebb ideig, majd leültem egy 5 percre barátommal, kicsit szusszanni. Közben kerestem a tekintetemmel a csajt, hogy hol lehet. El is indultam megkeresni, párszor körbejártam a helyet, de nem láttam... elkeseredtem. Aztán egyszer csak megláttam a pultnál, a haverjaival. Gondoltam nem tolakszom oda, megvártam, amíg visszamennek táncolni a barátai. Odamentem hozzá, és beszélgettünk. Én pesti vagyok, kiderült, hogy sajnos ő pécsi, és csak egyetemre jár ide, de kollégista.

Szó szót követett, és már csak arra eszméltem, hogy vadul smárolunk, túrja a hajam, érezzük egymás testét, csókolom a nyakát, harapja a fülem, aww :3

Itt említeném meg, hogy ez volt az első csókom. :$

Nem tudom, hogy meddig voltunk el egymással, de egyszer csak szólt az egyik pultos, hogy menjünk már arrébb, ezt talán nem itt kéne. Szóval kimentünk egy csendesebb helyre, viszont már eléggé zárórára állt, meg barátom is ment volna, meg a csaj is. Szóval gyorsan elkértem a számát.

Nem tudom, hogy felhívjam-e, akár egy kávéra, hogy ismerkedjünk, vagy az este folytatására, nem tudom, hogy ő hogy élte meg.

Szerintetek?

Köszi hogy végigolvastad! :)

2013. júl. 7. 13:57
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
jaj, basszus, az lemaradt, hogy ő 24, én 17 :D
2013. júl. 7. 14:00
 2/18 anonim ***** válasza:
Te milyen nemű vagy? Kétszer elolvastam de nem egyértelmű... És már itt gázos a válaszadás és a történet.
2013. júl. 7. 14:04
 3/18 xKakashix ***** válasza:
Ez nekem zavaros, te is csaj vagy meg ő is?
2013. júl. 7. 14:05
 4/18 anonim ***** válasza:

szerintem nyugodtan felhívhatod

ha neki csak annyi lett volna, nem adta volna meg a számát

ha meg mégse akar megismerni, legalább te megpróbáltad

2013. júl. 7. 14:06
 5/18 A kérdező kommentje:
igen, mindketten lányok vagyunk :D bocsi, ha nem volt érthető :D
2013. júl. 7. 14:06
 6/18 xKakashix ***** válasza:

Ja okés! :D

Akkor grat! Csak ennyit tudok hozzáfűzni. :D

2013. júl. 7. 14:14
 7/18 A kérdező kommentje:
köszi :D
2013. júl. 7. 14:14
 8/18 A kérdező kommentje:
amúgy azon is gondolkoztam, hogy küldök egy SMS-t, hívás helyett, bár az kissé személytelenebb :/
2013. júl. 7. 20:46
 9/18 anonim ***** válasza:
Pécsi..? Lehet, hogy ismerem akkor :D Ismerek nem egy leszbikus csajt innen :P
2013. júl. 7. 21:51
 10/18 A kérdező kommentje:
Lejlának hívják, kb. 175 magas, szemüveges, sötétbarna haja van, vékony. :D
2013. júl. 7. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!