Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felhívjam őt vagy várjak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívjam őt vagy várjak a hívására?

Figyelt kérdés
a fiúmmal már 1 hónapja járunk de ő most valami táborban van,ezért csak facebookon szoktunk levelezni de nagyon keveset.felhívjam?nem akarok féltékenynek tünni azzal,hogy felhívom,mert az exe is abban a táborban van.vagy várjam az ő hívását?

2013. júl. 6. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért zavarod meg? Hagy érezze jól magát..

Napozik, sörözik stb :D

Menj el te is a barátnőiddel

2013. júl. 6. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ha akar úgy is jelentkezik! Ne légy féltékeny! Adott rá okot?
2013. júl. 6. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hivd fel.es mond el neki oszinten hogy felted ot es szereted. Ha a szivedbol mondod megerti es edinek es vonzonak/szenvedelyesnek fogja talalni.
2013. júl. 6. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg idegesítőnek..

Ha elmegy táborba akkor senki ne baszogassa

2013. júl. 6. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor az én barátom elment a haverjaival nyaralni, én felhívtam egyszer, de akkor már 1.5 éve jártunk, és tudtam, hogy nem lesz neki gond.

Te érzed, ha gondolod hívd, ha nem nem.

2013. júl. 6. 14:23
 6/7 A kérdező kommentje:
kezdek kicsit aggódni :// du. felhívtam, ő vissza is hívott, de én nem hallottam és véletlen nem vettem fel.aztán újra (2szer) rácsörögtem és nem hívott vissza és nem is reagált,pedig miután hívott szinte azonnal újra rácsörögtem.facebookon sem írt választ.
2013. júl. 6. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. júl. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!