Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én már mindent megpróbáltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már mindent megpróbáltam, hogy felhívjam magamra a figyelmét, látszólag érdeklődik is, de miért nem lép semmit?

Figyelt kérdés
Én már mindent megpróbáltam, kivéve azt, hogy nyíltan szerelmet vallok neki. De ha egyszer ő a férfi! Valamit csinálhatna már ő is. Az biztos, hogy neki is bejövök, mindig nagyon sokat beszélgetünk, nagyon kedves, és a haverjával is beszélt erről. De ha kölcsönösen szeretjük egymást, akkor mire vár?! Lehet azért van, mert sokat csalódott már. Mit csináljak? Nem akarok csak úgy rámászni. De lehet az lesz...
2012. nov. 18. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Manapság már nem divat, hogy csak a férfi kezdeményezzen. Tálalj ki neki, aztán majd meglátod. Lehet, hogy nem meri felvállalni előtted az érzéseit.
2012. nov. 18. 11:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Több oka lehet.

1. Úgy gondolja, nem lenne esélye nálad.

2. Egyáltalán nem sikerült felhívnod magadra a figyelmét, és csak beleképzeled dolgokba, h érdeklődik.

3. Felhívtad magadra a figyelmét, de nem jössz be neki, és szintén csak beleképzeled.

2012. nov. 18. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!