Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam? Ne hívjam fel? Még szombaton írtam neki face-n, látta, de nem írt. Azt hiszi tolakodó vagyok, megbántott, kicsit összekaptunk szombaton, de belepusztulok a hiányába.20/F
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 17:38
1/9 anonim válasza:
ha nem írod le, hogy min vesztetek össze...tudunk segíteni tényleg. amúgy ha felhívod, azzal csak azt mutatod, hogy fontos neked..
2/9 anonim válasza:
Adj neki 24 órát, utána hívd fel.
3/9 A kérdező kommentje:
Egy k***csög páva sráctól kapott ballagási képét mutogatta, meg mondogatta, hogy milyen helyes... én erre kaptam fel a vizet, hihetetlenül imádom
2013. jún. 10. 17:41
4/9 anonim válasza:
Ha ennyi eszed volt, hogy ezen képes voltál vele összeveszni akkor magadra vess aztán várd, hogy keressen. Vagy talán szerinted nincs más szép lány a világon? Te mindenkit csúnyának látsz rajta kívül?
5/9 A kérdező kommentje:
17:47 neked hogy esne, ha a barátod/barátnőd egy másik srácról/ csajról áradozna neked, hogy milyen helyes... persze, hogy semmit..
2013. jún. 10. 17:49
6/9 anonim válasza:
Sehogy nem esne. Mit érdekelne? Talán nem tarthat más férfit vonzónak? Azért van szeme. Ráadásul neked mondta, nem is a hátad mögött.
7/9 anonim válasza:
Hát ha cseszek válaszolni egy pasinak fb-on, annak oka van. Mégpedig azon egyszerű oka, hogy nem akarok neki válaszolni. Ha ezek után még nyomul a pasi, akkor azt innentől én is ,tolakodásnak veszem. Hidd el, ha egy pasi komolyan érdekel, akkor azonnal válaszolok. De nagyon max pár óra múlva, ha épp nem olyan helyen vagyok.
8/9 anonim válasza:
már nem azért de ha helyesnek találja, akkor ne a barátja előtt mondogassa már.. nem tudom, de a válaszolók többsége eléggé túl nagy önbizalommal rendelkezik. Én is megmondanám neki, hogy krvára nem érdekel, hogy helyesnek találja vagy nem, a kép se érdekel. szerintem
9/9 A kérdező kommentje:
16:49 Így van... szerintem is jogos volt a felháborodásom... de ma felhívtam, kibékültünk, de azért még mindig szar...
2013. jún. 11. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!