Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap este összekaptunk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este összekaptunk és tökön rúgott, keletkezett egy csomó és megkarmolt. Nagyon fáj, de meg lehet ezt bocsátani?

Figyelt kérdés

Este a barátnőmmel összekaptunk, kicsit flegmán meg nagyképűen beszélt, ami tőle nem megszokott... hogy ő simán kimehetne külföldre, mert a haverja is kint van most, és ő is kimehetne... meg ő jól beszéli az idegen nyelvet... valahogy engem be se vett ebbe, kb úgy éreztem mintha itt akarna hagyni... középsulis 10. évfolyamos, nem tudom hova akar ő most kimenni, mikor nem biztos, hogy kap rendes állást, az a gyerek se talált semmit az osztálytársa volt amúgy... elmondtam neki, hogy túl nagyképű erre ő beszólt, hogy mit akarok én egy visszahúzódó, jó kislányt csinálni belőle? Na csak lestem mert fel se fogtam, hogy beszélhet így velem, együtt élünk albérletben, amit én fizetek... kicsit szemét volt velem, beolvastam neki, elkezdett bőgni, ordítani velem, úgy, hogy a szomszédok kijöttek hallottam, hogy mondta a szomszéd tata, hogy nem tudja mi van, de lehet felhívja a főbérlőt... a párom nem hagyta abba, majd elkezdett engem karmolni, véresre karmolta a kezem, még mindig van nyoma, aztán ekkor kijött az a számon, hogy egy szemét ribanc, meg qrva... na akkor tökön rúgott, a bal herémet találta el, és összeestem de előtte még egy pofont lekevertem neki, nem erőset, de érezze már, hogy mit tett, eddig nőt nem ütöttem meg egyik páromat se soha... de őt most először igen... gyengeség, gyávaság nőt megütni, de amilyen fájdalmat okozott, azt hittem megbénulok annyira fájt és keletkezett egy csomó rajta... ma megyek orvoshoz, de nem tudom mit találjak ki, nem akarom azt mondani, hogy a párom rúgta meg. Ki akartam dobni az albérletből, de nem tettem végül megbékéltünk, viszont nem tudja elmondani miért volt olyan lekezelő és nagyképű meg flegma velem. Igaz nem tudom vele maradok-e 1 éve vagyunk együtt, úgy gondoltam már együtt is maradunk, de mióta ketten élünk azóta egyre flegmább, ha nem veszek neki minden nap csokit, akkor már kiakad, meg sír, hogy már enni se ehet azt amit akar... mit tegyek? dobjam ki? vagy bocsássak meg? nagyon szerettem ezt bizonyítottam neki számtalanszor... de ő nekem kevésbé...

23/F 18/L

2012. márc. 22. 08:55
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
2011 májusában megcsalt egyszer lefeküdt egy pasival
2012. márc. 22. 08:57
 2/26 anonim ***** válasza:
37%
Fake te kis troll :D
2012. márc. 22. 08:57
 3/26 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz,ne tarts ki tovább azt a kis luvnyát.Az orvosnak meg:verekedésbe keveredtél egy haveroddal.
2012. márc. 22. 09:01
 4/26 A kérdező kommentje:
nem fake esküszöm, hogy igaz!! :O
2012. márc. 22. 09:02
 5/26 anonim ***** válasza:
97%

Dobd ki,mint macskát ......

Aztán mehet külfröldre a haverjához ribinek...

El todom képzuelni milyen okos egy lány lehet,hogy 18 évesen még 10.-es...Ezt nem kommentelném...

Adokinak mond meg az igazat,hogy megrúgott,mert kell tudnia a diagnózishoz,hogy milyen trauma érte herédet.

A lány dolgait pakold össze amire hazaér a suliból,nem vagy köteles eltartani!

Még egy megjegyzés:Ha így viselkedik veled,akkor idegbeteg,nem szeret már téged,valószínüleg van is valakije.Azért sírt és könyörgött,mert félt,hogy kirakod és akkor vége a "jó világnak",mert nem lesz még egy olyan "birka" (bocsi,ezzel nem akarlak megbántani,de ő csak annak tart téged,mert biztos megélhetési pontja vagy neki,tudom,te szerelemből adtál meg neki mindent) eltartsa.

2012. márc. 22. 09:14
 6/26 anonim ***** válasza:
Jav:*el tudom képzelni
2012. márc. 22. 09:16
 7/26 anonim ***** válasza:
90%

18 évesen még csak másodikos? oO"

Hülye vagy, hogy egyáltalán kérdezel ilyet.

Ki kellett volna már dobni a hölgyeményt, mint macskát kakálni, nem most, még korábban...

Amúgy meg nem értem, hogy van pofája valakinek eltartatni magát úgy, hogy még javában tanul... :/

19/L

2012. márc. 22. 09:16
 8/26 anonim ***** válasza:
85%
Én tuti nem tartanám el egyetlen egy suliba járo kispitsàt!!!rakd ki a francba es menjen haza anyucinak nyafogni, sirni!
2012. márc. 22. 09:18
 9/26 anonim ***** válasza:
96%

Én nő vagyok, de én elhagynám a kis hisztist az biztos.

Megérdemelte a taslit!

2012. márc. 22. 09:18
 10/26 anonim ***** válasza:

Valószínűsíthető, hogy nem csak májusban csalt meg, hanem előtte/azóta még folyamatosan csinálja. Legalábbis az én exem is megtette, és egyszerűen így bekattant tőle... Mondjuk ő nem esett nekem, de idegbeteg módjára viselkedett, flegma, bunkó volt. "Legjobb védekezés a támadás."

Amúgy mégha nem is áll fent ez (megcsalás) akkor is dobd ki. Ez nem normális dolog, szerintem nem szeret téged.

2012. márc. 22. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!