Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap este összekaptunk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este összekaptunk és tökön rúgott, keletkezett egy csomó és megkarmolt. Nagyon fáj, de meg lehet ezt bocsátani?

Figyelt kérdés

Este a barátnőmmel összekaptunk, kicsit flegmán meg nagyképűen beszélt, ami tőle nem megszokott... hogy ő simán kimehetne külföldre, mert a haverja is kint van most, és ő is kimehetne... meg ő jól beszéli az idegen nyelvet... valahogy engem be se vett ebbe, kb úgy éreztem mintha itt akarna hagyni... középsulis 10. évfolyamos, nem tudom hova akar ő most kimenni, mikor nem biztos, hogy kap rendes állást, az a gyerek se talált semmit az osztálytársa volt amúgy... elmondtam neki, hogy túl nagyképű erre ő beszólt, hogy mit akarok én egy visszahúzódó, jó kislányt csinálni belőle? Na csak lestem mert fel se fogtam, hogy beszélhet így velem, együtt élünk albérletben, amit én fizetek... kicsit szemét volt velem, beolvastam neki, elkezdett bőgni, ordítani velem, úgy, hogy a szomszédok kijöttek hallottam, hogy mondta a szomszéd tata, hogy nem tudja mi van, de lehet felhívja a főbérlőt... a párom nem hagyta abba, majd elkezdett engem karmolni, véresre karmolta a kezem, még mindig van nyoma, aztán ekkor kijött az a számon, hogy egy szemét ribanc, meg qrva... na akkor tökön rúgott, a bal herémet találta el, és összeestem de előtte még egy pofont lekevertem neki, nem erőset, de érezze már, hogy mit tett, eddig nőt nem ütöttem meg egyik páromat se soha... de őt most először igen... gyengeség, gyávaság nőt megütni, de amilyen fájdalmat okozott, azt hittem megbénulok annyira fájt és keletkezett egy csomó rajta... ma megyek orvoshoz, de nem tudom mit találjak ki, nem akarom azt mondani, hogy a párom rúgta meg. Ki akartam dobni az albérletből, de nem tettem végül megbékéltünk, viszont nem tudja elmondani miért volt olyan lekezelő és nagyképű meg flegma velem. Igaz nem tudom vele maradok-e 1 éve vagyunk együtt, úgy gondoltam már együtt is maradunk, de mióta ketten élünk azóta egyre flegmább, ha nem veszek neki minden nap csokit, akkor már kiakad, meg sír, hogy már enni se ehet azt amit akar... mit tegyek? dobjam ki? vagy bocsássak meg? nagyon szerettem ezt bizonyítottam neki számtalanszor... de ő nekem kevésbé...

23/F 18/L

2012. márc. 22. 08:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
én meg pin@'n rúgnám,ha hazajön az isiből.....kölcsönkenyér visszajár.....aztán mehetne Isten hírével
2012. márc. 22. 09:27
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem fake a kérdés, akkor lapát.

Már önmagában gáz h 10.-es 18 éves létére. De ez hagyján, mert millió oka lehet h miért. Az h csokit követel, meg h neked kell eltartani, sztem ezt azzal vállaltad h összeköltöztetek, hisz tudtátok h csak egyikőtök fog pénzt keresni. Még ez is hagyján. De az h karmol, tökön rúg, és visít mint a vágási malac? Sztem ez már túl megy azért minden határon. Normális kereteken belül is lehet veszekedni, nem kell ahhoz idegbetegnek lenni. Az ilyen néha már pszichológust követel.

Összegezve: megcsalt 1x, idegbetegként viselkedik, és még neki áll feljebb ha nem kap csokit minden nap? Nálam az első 2 már külön-külön is szakításhoz vezetne.

A dokinak meg mond azt h verekedtél vmelyik ismerősöddel, mert összevesztetek vmin. Bár ha a karmolást észreveszi, biztos rákérdez h csaj volt e.

2012. márc. 22. 09:29
 13/26 A kérdező kommentje:
mint írtam nem fake a kérdésem, köszi a válaszokat! tényleg így történt, én se hiszem el szinte, hogy ez velem történt meg... rosszabb volt, mint egy mónika show, úgy hisztizett, és öklendezett is, hogyha elhagyom, megöli magát stb...
2012. márc. 22. 09:38
 14/26 anonim ***** válasza:
13%

Hát ne haragudj, de valószínű összeillő páros vagyok, ha csak annyi történt volna, hogy annyit mondasz, hogy hülye kva, szemét rib.nc, akkor neki kéne otthagynia.

Az, hogy megrúgott, neked adott okot, hogy elhagyd, de azt hogy te meg megütötted plusz egy ok neki. Nem te vagy a jó, és ő a rossz, mondom, összeillő páros vagytok.

Szakítsatok.

2012. márc. 22. 09:47
 15/26 anonim ***** válasza:

Üljetek le beszélni. Ha nem érti meg a mondandód lényegét, akkor rakd ki. A kapcsolatból, a lakásból, mindenhonnan.

És ne engedd vissza, mert attól csak rosszabb lesz.

23F

2012. márc. 22. 09:56
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki én tuti elküldeneém!Hát ne már még ő pattogjon amikor te tartod el!

Meg mit játszik óvodát?Ha nincs csoki sir!Keress mást magadnak ez a lányzó nem való hozzád!

23/L

2012. márc. 22. 10:08
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen hiszem el, hogy ez nem fake, de ettől teljesen függetlenül sose költöznék úgy össze senkivel egy albérletbe, hogy én tartom el. Ha annyira felnőtt, hogy tud a szüleitől külön élni, akkor nyugodtan vállaljon be részmunkaidős állást. Máris megtanulja, hogy mennyibe fáj a napi csoki...

Én ilyen helyzetben kiraknám a francba és elfelejteném a csajt.

2012. márc. 22. 10:13
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

A beszélgetésnek nyilván csak a téged érintő sérelmeit kaptuk, de ennek ellenére, ami objektív ténynek tűnik:

- te tartod el

- megcsalt

- olyan ramazurit vert, ami miatt majdnem főbérlőt hívtak rád, plusz orvoshoz kell menned

- ezek mellett még ő a flegma

Nem kommentálom, tudod te magad is, hol a helye...

2012. márc. 22. 10:17
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Téged jól bepaliztak!

A barátnőd viselkedéséről: szerintem téged nem szeret, inkább vagy neki báty mint férfi. Azt nem mondom, hogy mást szeret ,de lehet az is benne van a pakliban.

Szóval a te döntésed, hogy pótapuka leszel, vagy esetleg kiteszed.

22 L

2012. márc. 22. 10:18
 20/26 anonim ***** válasza:

dobd ki azonnal, az ha nem tisztel, nagykepu veled stb az egyertelmu biztos jele annak hogy megcsal. sajat tapasztalat. Ha a no viselkedese minden ok nelkul megvaltozik, paraszt lesz veled, nem tisztel, az bizony azt jelenti hogy felrekavar. Valoszinu azzal a haverral jott ossze, ki tudja...

mindenesetre onmagaban az ha nem tisztel mar boven eleg szakitook.

2012. márc. 22. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!