Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap este összekaptunk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este összekaptunk és tökön rúgott, keletkezett egy csomó és megkarmolt. Nagyon fáj, de meg lehet ezt bocsátani?

Figyelt kérdés

Este a barátnőmmel összekaptunk, kicsit flegmán meg nagyképűen beszélt, ami tőle nem megszokott... hogy ő simán kimehetne külföldre, mert a haverja is kint van most, és ő is kimehetne... meg ő jól beszéli az idegen nyelvet... valahogy engem be se vett ebbe, kb úgy éreztem mintha itt akarna hagyni... középsulis 10. évfolyamos, nem tudom hova akar ő most kimenni, mikor nem biztos, hogy kap rendes állást, az a gyerek se talált semmit az osztálytársa volt amúgy... elmondtam neki, hogy túl nagyképű erre ő beszólt, hogy mit akarok én egy visszahúzódó, jó kislányt csinálni belőle? Na csak lestem mert fel se fogtam, hogy beszélhet így velem, együtt élünk albérletben, amit én fizetek... kicsit szemét volt velem, beolvastam neki, elkezdett bőgni, ordítani velem, úgy, hogy a szomszédok kijöttek hallottam, hogy mondta a szomszéd tata, hogy nem tudja mi van, de lehet felhívja a főbérlőt... a párom nem hagyta abba, majd elkezdett engem karmolni, véresre karmolta a kezem, még mindig van nyoma, aztán ekkor kijött az a számon, hogy egy szemét ribanc, meg qrva... na akkor tökön rúgott, a bal herémet találta el, és összeestem de előtte még egy pofont lekevertem neki, nem erőset, de érezze már, hogy mit tett, eddig nőt nem ütöttem meg egyik páromat se soha... de őt most először igen... gyengeség, gyávaság nőt megütni, de amilyen fájdalmat okozott, azt hittem megbénulok annyira fájt és keletkezett egy csomó rajta... ma megyek orvoshoz, de nem tudom mit találjak ki, nem akarom azt mondani, hogy a párom rúgta meg. Ki akartam dobni az albérletből, de nem tettem végül megbékéltünk, viszont nem tudja elmondani miért volt olyan lekezelő és nagyképű meg flegma velem. Igaz nem tudom vele maradok-e 1 éve vagyunk együtt, úgy gondoltam már együtt is maradunk, de mióta ketten élünk azóta egyre flegmább, ha nem veszek neki minden nap csokit, akkor már kiakad, meg sír, hogy már enni se ehet azt amit akar... mit tegyek? dobjam ki? vagy bocsássak meg? nagyon szerettem ezt bizonyítottam neki számtalanszor... de ő nekem kevésbé...

23/F 18/L

2012. márc. 22. 08:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki, de előtte dugd szét úgy hogy a füle kettéálljon. Biztonság kedvéért készíts néhány fotót is.
2012. márc. 22. 11:43
 22/26 anonim ***** válasza:
46%

Hetedszer tilt le a rendszer trágárság miatt, mert erre nehéz barátságosan írni.

Szerintem te szellemi fogyatékos vagy. Minimum középsúlyos.

A hímnemű élőlények szégyene. Még életemben nem ütöttem meg nőt, de elmondom, hogy én és minden más normális férfi mit csinált volna a helyedben azzal a 2 lábon járó spermabankkal. Bevert volna 2 olyat az aberrált fejébe, hogy azt is begipszelnék, akinek elmeséli. Ráléptem volna az alsó ajkára, a felsőt hátrahúzva a tarkójába akasztottam volna és akkorát rúgtam volna bakanccsal a szájába, hogy az orra kinézett volna a valagán.

Rúgja tökön az édesapját (ha ismeri), aki ilyen selejtes szutykot nemzett a világra!

Neked barátom egy guminő kéne! Egyszeri befektetés, de remek lenne számodra. Nem rúg tökön, nem karmol le, nem ordít, nem dug félre, nem aláz halálra, nem hagy el, nem veri el a pénzed, nem kapsz tőle nemi betegséget, nem vágod teherbe, nem pofázik vissza, nincs anyja, nem eszik, nem iszik és még sorolhatnám.

De az egyik legfontosabb tulajdonsága az lenne, hogy érezhetnéd vele szemben a szellemi fölényedet. Bár ha azt nézem, hogy aki nem tud beszélni, az ugye nem ugat hülyeségeket...

De végső konklúzióként talán annyit javasolhatnék, hogy menj el a legközelebbi állatorvoshoz, 2000 forintért elaltat. (Ha gondolod, fizetem.) Te is megszabadulsz elcseszett, szánalmas életed minden nyűgjétől és mi sem szégyenkezünk miattad, hogy szigorúan tudományos alapon vizsgálva ugyanazon fajhoz és a férfi nemhez tartozol te is, mint mi.

2012. márc. 22. 11:49
 23/26 A kérdező kommentje:

figyu már, azért amit utoljára írtál, az durva, nem kéne engem ennyire lehordani, ne mondd már, hogy azt akit eddig szerettél, védtél, óvtál, tiszteltél, becsültél és egy veszekedés közben ezt teszi veled, te utána ahogy leírtad, úgy elbánsz vele?

jó te lehet megtudod tenni, én egy pofonig jutottam el, ezután persze már nem szeretem úgy ahogy eddig, de nem üthetem agyon mégsem... elküldöm a francba és kész

2012. márc. 22. 12:00
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

már írtam egyszer,DE:22-esnél a pont,kedves kérdező!

remélem azóta a cuccait már kihajingáltad az ajtó elé annak a rüfkének és nem fatökűsködsz......

2012. márc. 22. 12:12
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok és szerintem egy nőt megütni szemétség. De te nem megütötted, hanem védekeztél. Csodálom, hogy fájdalmadban nem vágtad állcsúcson. Dobd, ki a fenébe, ez egy hisztis hülye tyúk. Ha most ezt teszi, legközelebb jön a konyhakés.
2012. márc. 22. 12:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Figyelj túl sok van már a reszortjára,ha megis követeli a minden napi csokit meg mindent ami vágya igénye na meg még ráadásul már meg is csalt meg durván bántalmaz és ö kezte akkor megérdemelte a pofont .Akkor ott kellett volna hagyni nem ilyenkor rágodni rajta miko má meginn jol elvagytok,de hidd el ez csak a láccat valószinü arra kellesz neki hogy eltarcsd,s legyen hól laknia zavard el.Na meg a szüleinek kellene álnia az iskoláztatást nem a pasinak ,amig iskolás valaki adig hülyeség összeköltözni valakivel mert teljessen rád hivatkozik.
2012. márc. 23. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!