Csomó a cicimben. Tegnap este óta. Nem lett sem jobb, sem rosszabb. Nem tudom kimasszírozni, sem kifejni. Mit tegyek?
Uhm, ne sértődj meg a példámtól kérlek és e is nevess ki, nekem még csak 6 hetes a lányom és nem volt még ilyenem,szóval amikor a kecskémnek kicsije született, még nem fejtük őt és neki is bedurrant a cicije, tiszta csomó volt az egész és megijedtem én is,hogy mi lesz íg vele.Naponta többször lementem hozzá és a csomókat maszíroztam de naygon erőse,nemhiszem,hogy fájt neki,mert akkor rugdosott volna, szóval úgy napi 10x mentem és masszíroztam fejtem.Ki is ment neki másnapra,
Próbáld meg te is így ha nem megy,akkor menj be a kórházba és a csecsemős,aki segített fejni(nálunk van ilyen, aki aztán segít,ha baj van,mmint miután elhagytad a kórházat), akkor majd ő megcsinálja valahogy,de semmiképp ne hagyd úgy mert begyullad:)
Majd írj h sikerült e^^
Felhívtam a szoptatási tanácsadó hölgyet.
Azt mondta, hogy ha nem rosszabb (és jobb sem), akkormindenféle helyzetben szoptassam (amit írtatok is, hogy a csomó felé legyen az alsó ajka), borogassam, próbálkozzak még. Nem kell dokihoz rohannom vele.
Ha kb. 2 hétig sem javulna, akkor menjek el a nődokimhoz, és csinál egy mammográfiát, mert már volt olyan eset, hogy nem is tejcsatorna probléma volt, hanem jóindulatú sejtburjánzás.
Hát, próbálkozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!