Jobb, vagy rosszabb a kapcsolatotok apukával a baba születése óta?
Sziasztok!
Nálunk is sok a vita,persze nálunk is miattam!én vagyok ingerlékeny türelmetlen(szerintem azért,mert minden türelmünket a babánkra fordítjuk,és rossz kimondani,de a párjainkra nem jut)Meg engem azzal bosszant fel ha valamit elmondok egyszer h hogy csinálom napközben,és este is úgy kéne(mert amúgy nagyon sokat segít)másnapra elfelejti és mondhatom újra!
Mi azért változtunk így meg(Anyák)mert persze nekünk is új a szerep,két embert "kell" kényeztetni,és ezt nekik is meg kell érteni h nem ők az elsők,és néha fáradtan nyakig tejesen nem is kívánunk hozzájuk bújni!
Persze nálunk Ő megértő nap mint nap van vita így is!
Hátha idővel minden könnyebb lesz!
Mi sokkal türelmesebbek vagyunk magunkhoz és egymáshoz is, mert tudjuk, hogy mindenkinek nehéz.Amin eddig felhúztam magam, most higgadtan megbeszéljük!
Nekem is változnom kellett mert látom rajta, hogy megértobb lett, pedig tudom, hogy mi esik nehezére, szoval én is toleránsabb lettem vele.
Nálunk előtte szinte sosem volt vita, most is csak azért, mert ő FÉRFI én meg NŐ.
Ez ilyen.
Én elvárom, hogy "olvasson a sorok között", ő meg azt sem tudja, hogy "odaírtam" valamit.
:-)
Előtte ez nem éleződött ki ennyire, de most is nagyon sokszor csak nevetünk rajta, hogy mennyire más a férfi és a női kommunikáció.
A kapcsolatunk ettől függetlenül még jobb lett a gyerektől.
Előtte sem volt gond, de azóta sokkal kevesebbszer megyünk barátok közé, inkább hármasban töltjük szívesebben az időt, nem "menekülünk" a négy fal közül, itthonról.
Talán így még inkább az otthonunk lett az otthonunk.
Betölti a gyerekgügyögés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!