Melyik a rosszabb a rendes szűlés vagy a császár? Tényleg lehet kérni hogy császározzanak akkor is ha befordult a baba rendesen?
szia én szülés elött mindig azt hittem jobb a császárosnak mert nem szenved alatta.aztán miután megszültem (ami nem volt olyan fájdalmas és másnap szinte semmi problémám nem volt) láttam hogy a császárosok hogy szenvednek napokon keresztül örültem hogy természetes uton szültem.
8 hónapos baba anyukája
Inkább melyik a joBB??
A rendes szülés jobb, benne van a nevéban. Kevésbé rizikós.Alapesetben. De ha van valami gond, akkor fordul a helyzet.
Mindőnket anya szült, nem olyan vészes.Ne félj!
Nekem kimondottan jó emlék maradt, egyik legszebb élményem. Vagy inkább a legszebb.
Van akinek jobban fáj, van akinek kevésbé, de ki lehet bírni. Van rá pár milliárd fő bizonyíték.
Nem kell parázni.
Hogy sima vagy császár, az az orvosi helyzettől függ. Mindkettő jó.
Ha ok nincsen rá,nem csa´szároznak kére´sre!!!
Nekem nehéz szülésem volt,majd nem császa´r lett belöle(38 óra).de másnap már járkjálttam a babámmal.Elsö perctöl velem volt...
A csa´szárosok ezt nem igazán tudják.
Ne félj...Kibírja mindannyiunk,és vannak fájdalom csillapítók.
Természetes, hogy félsz. A kérdés kétirányú:
1. az egészségügyi törvény változása miatt tényleg kérheted a császárt, minden orvosi indikáció nélkül is
2. Ne kérd! Én majdnem megszültem rendesen, tolófájások alatt került sor császárra, szóval mindkettőt átéltem ( igaz, azt, hogy konkrétan kijön a baba, nem, de azt mondják, az fáj legkevésbbé már, mert annyira zsibbadtak a szövetek) de én a császár után 4 napig attól is visítani tudtam volna, ha pisilnem kellett. Míg akik hüvelyi úton szültek, legfeljebb kicsit kényelmetlenül ültek a gátseb miatt. De tudtak pl menni, aludni. Én mozdulatlanul aludtam napokig, mert minden pici moccanás irdatlanul fáj!!!!
ez mindenkinek más.
megkell próbálni természetes úton, aztán ahogy alakul.
engem császároztak, nem jött le babó.2nap után nagyon jól voltam.barátnőm hüvelyi szülés után 2hétig nem tudott járni.
ez tényleg egyén függő.
sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!