Ilyen lány létezik?
- érdekli valamennyire a főzés
- házias, rendszerető
- ihat, de ne legyen s... részeg
- lehetőleg ne legyenek fiú barátjai, akikkel eljár ide-oda
- ne a külsőségekben vesszen el
- érdekli a forma-1
- szeret olvasni, de ne legyen sorozat, tv buzy
- szeresse a szexet, akár naponta 3-szor is
Nagyon durva? :D
Hát nálam kiverte a biztosítékot ez :
- lehetőleg ne legyenek fiú barátjai, akikkel eljár ide-oda
Még is mi a hétköves hétszentséget képzelsz magadról?Mi az,hogy ne legyenek fiú barátai?Nekem pl nagyon sok fiú barátom van,még sem b*sz*tt meg egyik sem!
Nekem ha a barátom ezzel állna elő,mehetne is isten hírével!
Gondolkozz!
- érdekli a forma-1
ha nem is érdekel,de azért az emberben van már annyi tolerancia a párja felé,hogy ha beszél róla meg hallgatja!De nehogy már azt keljen nézni,ahogy pár barom körbe körbe futkos az autójával,mint valami megkergült birka.
Ne legyen neki, mert bármikor félrekúrhat.
Körbe-körbe futkos...ezért vagy te nő, mert ennyit látsz benne :D
Ember mit szívtál?Mi az h félre qrhat?Azt babám megteheti úgy is ha nincsenek fiú barátai!ÚÚÚ nem adom itt a tippeket mert ha egyszer ki fogsz egy nőt,bezárod egy szobába a kulcsot meg lenyeled!
Nagyon idi*ta felfogásod van!Szánalom!
De rossz májúak itt a lányok. :(
Nem baj, én kedvellek titeket. Biztos menstruáltok és azért vagytok ilyen pipák :O
Über gáz vagy!
Nem vagy te bíró,vagy esetleg börtönőr,vagy egy onnan a bazári majmok közöl a tisztelt házból?Ha már ilyen szabályokat akarnál bevezetni,csak erre tudok tippelni :D
Apukám egyet jegyezz meg :D Így egyetlen egy nőnek sem fogsz kelleni hogy megtiltasz neki dolgokat.
És azért ha már benned nincs annyi bizalom a párod felé, hogy úgy gondolod félre fog k*rni ha vannak fiú barátai, akkor egy kib@-szott nagy pancser vagy... A párkapcsolat egyik legfontosabb tényezője a BIZALOM.
Amúgy meg, szerintem ezt már tapasztaltad máskor is. Az ember olyan, hogy amit a leginkább tiltanak neki ő azt szeretné a legjobban megszerezni. A tiltott gyümölcs a legédesebb. Gondolj bele, vannak szülők akik fenemód tiltják a dohányzást, a gyerek 90%-s eséllyel fogja szívni. Az én szüleim sosem tíltoták meg őrt is szívják, sőt a párom is, meg emellett közel az összes ismerősöm. Viszont én nem.
Szóval gondolkozz már el azon, hogy tiltani nem szabad semmit.
12-s voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!