Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyen lány létezik?

Ilyen lány létezik?

Figyelt kérdés

- érdekli valamennyire a főzés

- házias, rendszerető

- ihat, de ne legyen s... részeg

- lehetőleg ne legyenek fiú barátjai, akikkel eljár ide-oda

- ne a külsőségekben vesszen el

- érdekli a forma-1

- szeret olvasni, de ne legyen sorozat, tv buzy

- szeresse a szexet, akár naponta 3-szor is

Nagyon durva? :D

2013. júl. 2. 22:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Hát nálam kiverte a biztosítékot ez :

- lehetőleg ne legyenek fiú barátjai, akikkel eljár ide-oda

Még is mi a hétköves hétszentséget képzelsz magadról?Mi az,hogy ne legyenek fiú barátai?Nekem pl nagyon sok fiú barátom van,még sem b*sz*tt meg egyik sem!

Nekem ha a barátom ezzel állna elő,mehetne is isten hírével!

Gondolkozz!

- érdekli a forma-1

ha nem is érdekel,de azért az emberben van már annyi tolerancia a párja felé,hogy ha beszél róla meg hallgatja!De nehogy már azt keljen nézni,ahogy pár barom körbe körbe futkos az autójával,mint valami megkergült birka.

2013. júl. 2. 23:43
 32/44 A kérdező kommentje:

Ne legyen neki, mert bármikor félrekúrhat.

Körbe-körbe futkos...ezért vagy te nő, mert ennyit látsz benne :D

2013. júl. 2. 23:46
 33/44 anonim ***** válasza:

Ember mit szívtál?Mi az h félre qrhat?Azt babám megteheti úgy is ha nincsenek fiú barátai!ÚÚÚ nem adom itt a tippeket mert ha egyszer ki fogsz egy nőt,bezárod egy szobába a kulcsot meg lenyeled!

Nagyon idi*ta felfogásod van!Szánalom!

2013. júl. 2. 23:59
 34/44 anonim ***** válasza:
akkor te meg légy szíves, köss csomót a csöpp farkadra, ha lányokkal találkozol akár csak az utcán. :)
2013. júl. 3. 00:17
 35/44 A kérdező kommentje:

De rossz májúak itt a lányok. :(

Nem baj, én kedvellek titeket. Biztos menstruáltok és azért vagytok ilyen pipák :O

2013. júl. 3. 00:23
 36/44 anonim ***** válasza:
Nem, nem menstruálunk, csak szimplán gáz vagy.. :D
2013. júl. 3. 00:33
 37/44 A kérdező kommentje:
De miért? :D Mert örülnék egy ilyen barátnőnek? Mehet a srácokkal, ha megbízható. Na?
2013. júl. 3. 00:38
 38/44 anonim ***** válasza:

Über gáz vagy!

Nem vagy te bíró,vagy esetleg börtönőr,vagy egy onnan a bazári majmok közöl a tisztelt házból?Ha már ilyen szabályokat akarnál bevezetni,csak erre tudok tippelni :D

2013. júl. 3. 00:38
 39/44 anonim ***** válasza:

Apukám egyet jegyezz meg :D Így egyetlen egy nőnek sem fogsz kelleni hogy megtiltasz neki dolgokat.

És azért ha már benned nincs annyi bizalom a párod felé, hogy úgy gondolod félre fog k*rni ha vannak fiú barátai, akkor egy kib@-szott nagy pancser vagy... A párkapcsolat egyik legfontosabb tényezője a BIZALOM.

Amúgy meg, szerintem ezt már tapasztaltad máskor is. Az ember olyan, hogy amit a leginkább tiltanak neki ő azt szeretné a legjobban megszerezni. A tiltott gyümölcs a legédesebb. Gondolj bele, vannak szülők akik fenemód tiltják a dohányzást, a gyerek 90%-s eséllyel fogja szívni. Az én szüleim sosem tíltoták meg őrt is szívják, sőt a párom is, meg emellett közel az összes ismerősöm. Viszont én nem.

Szóval gondolkozz már el azon, hogy tiltani nem szabad semmit.

12-s voltam

2013. júl. 3. 10:45
 40/44 A kérdező kommentje:
Nem tiltanám, csak nem örülnék neki ismerve a mai fiatalságot. Nem vagyok gáz, én sem mondtam rátok semmi ilyet. Egyszerűen csak ilyenre vágyom, és most már nagyon fáj, hogy csak azért mert tudom milyet akarok, szét vagyok oltva. Az élet ilyen. Nem baj. Majd kárpótol.
2013. júl. 3. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!