Ilyen lány létezik?
Figyelt kérdés
- érdekli valamennyire a főzés
- házias, rendszerető
- ihat, de ne legyen s... részeg
- lehetőleg ne legyenek fiú barátjai, akikkel eljár ide-oda
- ne a külsőségekben vesszen el
- érdekli a forma-1
- szeret olvasni, de ne legyen sorozat, tv buzy
- szeresse a szexet, akár naponta 3-szor is
Nagyon durva? :D
2013. júl. 2. 22:21
2/44 anonim válasza:
"lehetőleg ne legyenek fiú barátjai, akikkel eljár ide-oda"
Ez milyen jogon?
3/44 anonim válasza:
Hát még nem olyan durva,de a napi 3 sex az már igen!A forma 1 engem is érdekel:D
Bár a mai lányok közül 20-ból 1 szereti
4/44 anonim válasza:
a buzy y-nal a durva... :D cuncikám oké h te ilyet keresel, és cserébe mit tudsz nyújtani?
5/44 A kérdező kommentje:
A kisípolás miatt írtam y-nal te :D
Én a szeretetemet, odaadásomat, becsületességemet, szenvedélyemet stb tudok adni.
2013. júl. 2. 22:27
6/44 anonim válasza:
Tudok fözni, tiszta a lakasom nem szeretem az alcoholt, csak lánybarátaim vannak fontos szamomra egy fiu belsoje, rajongok a forma1ert nem szoktam sorozatokat nezni es szeretek olvasni, de nem jobban mint dugni. 18/L :))))
7/44 anonim válasza:
szed ki a szotyolát a billentyűdből mert beragadt a capslock
8/44 anonim válasza:
és az nem elég ha a lány is annyit ad cserébe mint amennyit te adsz neki? miért kell korlátozni? :D
9/44 A kérdező kommentje:
6-os írj rám kérlek. 9-es elég,.
2013. júl. 2. 22:35
10/44 anonim válasza:
és neked vannak lány barátaid akikkel eljársz ide-oda? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!