Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bér barátnőt keresek hosszabb távra, többszöri alkalomra ugyanazt a lányt. Ez mennyire megvalósítható?
Nincs egy nőnemű, egyedülálló barátod, akivel ezt meg tudnátok oldani? Lehet nem kerülnétek kínos helyzetekbe, ha nem egy teljes mértékben idegen csajjal állítanál be.
( Gondolok itt arra, hogy mondjuk a szüleid keresztkérdésekkel kezdik bombázni stb..)
Ajj már, bárcsak idősebb lennék! Én tök szívesen eljátszanám a szerepet! :D Amúgy fizetni is szándékozol a szolgáltatásért cserébe?
16L
Hogy mikre nem képesek egyes emberek!
Csak nehogy úgy járj hogy időközben beleszeress az illetőbe!
Köszönöm eddigi válaszaitokat, nem tűnik reménytelennek.
Még van 2 nap Húsvét vasárnap délig.
Kérdezted az árat, hát ezt nem gondoltam még meg, úgy 10-20 ezer körül egy délután, természetesen kocsival érte megyek, haza viszem.
Fontos viszont, hogy tudni kell néhány infót rólam, amit meg kellene tanulni (átküldöm e-mailen 6-8 oldal, ennyit lehet kb. 1-2 hónap alatt valakiről felületesen megtudni.
A keresztkérdésekkel nincs gond, mindent leírok (hol találkoztunk és a továbbiak, ismerem a szüleim kérdéseit.)
Tehát fel kell készülni, mint egy vizsgára, de nem para, aranyosak, kicsit kimértek a szüleim.
Ha véletlenül egymásba szeretünk - ami, nem kizárt, de eddig csak filmen láttam ilyet - az sem gond, legalább kipróbálom, milyen a tartós kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!