Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bér barátnőt keresek hosszabb távra, többszöri alkalomra ugyanazt a lányt. Ez mennyire megvalósítható?
valóban, sex nincs a dologban, nem ez a lényege, hanem a látszat (sajnos)
még nem választottam. feldobtam két hirdetést (expressz, apród) az idő sürget, Húsvét vasárnapi ebéden már jelenés van :-(
Nem, nem jött sok válasz a hirdetésre, vidékről igen, de Budapesten lesz a találkozó.
Annyit tudnátok segíteni, hogy hol keressek még? Hol hirdessek?
Kicsit változott a felállás, de talán jobb is így, a Húsvét vasárnap elmúlt, és "barátnő" nélkül mentem, de megyek majd nemsokára szülinapra (április vége), akkor már remélem párban. Így van több idő megszervezni, ismerkedni. Közben még lesz egy céges buli, egy elegáns étteremben, ott lehetne debütálni, az egyszerűbb story.
A hirdetéseim még aktívak az Expresszen és az Apródon, volt már érdeklődő, de aki ezt komolyan elvállalná, olyan bátor színésznő jelölt még nem (mert hogy ehhez kell ilyen véna nem tagadom).
Nos idő most van, nem kell kapkodni, lássuk hogy alakul?
Köszönöm az eddigi válaszokat, hozzászólásokat.
Több jelentkező is van, mégsem túl elszállt gondolat volt tőlem.
És nem is "csak" a pénzről szól, ez az érdekes benne, a többséget nem az késztette válaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!