Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bér barátnőt keresek hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bér barátnőt keresek hosszabb távra, többszöri alkalomra ugyanazt a lányt. Ez mennyire megvalósítható?

Figyelt kérdés
Agglegény vagyok (35 éve értelmiségi), vannak/voltak rövidebb futó kapcsolataim, de igazi komoly barátnőm nem. Jól meg vagyok egyedül, de a barátaim (akik már mind párban vannak) és leginkább a nagypolgári szüleim nem nézik ezt jó szemmel. Minden találkozáskor azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz már végre komoly barátnőm, akit megismerhetnek. Jön megint a Húsvét, és arra gondoltam, hogy BÉR Barátnőt keresek magamnak. Az anyagiak biztosítottak. Arra a fél napra, és aztán a további családi találkozásokra is (anyák napja, apám névnapja, Karácsony stb. ) hosszú távra szeretnék fél napokra egy ugyanazon barátnőt (! ) bérelni, sex mentesen, maximum puszik, amikor a szüleimnél vagyunk, de nagyon konszolidáltan. Legyen okos, intelligens, művelt, kedves, vidám, mosolygós, csinos, aranyos, olyan szerethető – mármint a szüleim részéről. Korban 22-30 között, lehetőleg diplomás. Külön örülnék, ha a Facebook-on bejelölnénk egymást partnerként (kapcsolatban), ez egy kis pluszt is megérne nekem.

2013. márc. 28. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kit választottál? Úgy olvastam szex nincs a dologban, igaz??
2013. márc. 29. 08:52
 12/18 A kérdező kommentje:

valóban, sex nincs a dologban, nem ez a lényege, hanem a látszat (sajnos)

még nem választottam. feldobtam két hirdetést (expressz, apród) az idő sürget, Húsvét vasárnapi ebéden már jelenés van :-(

2013. márc. 29. 09:14
 13/18 anonim ***** válasza:
én szivesen segítenék ha ismernélek,de így idegenkét nem igazán....Miért fontos,h egyen valakid?Mi lesz ha lebuktok vagy találtok magatoknak párt?
2013. márc. 29. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Sokan jelentkeztek a hirdetésre? :)
2013. márc. 29. 12:02
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem, nem jött sok válasz a hirdetésre, vidékről igen, de Budapesten lesz a találkozó.

Annyit tudnátok segíteni, hogy hol keressek még? Hol hirdessek?

2013. márc. 29. 14:02
 16/18 A kérdező kommentje:

Kicsit változott a felállás, de talán jobb is így, a Húsvét vasárnap elmúlt, és "barátnő" nélkül mentem, de megyek majd nemsokára szülinapra (április vége), akkor már remélem párban. Így van több idő megszervezni, ismerkedni. Közben még lesz egy céges buli, egy elegáns étteremben, ott lehetne debütálni, az egyszerűbb story.

A hirdetéseim még aktívak az Expresszen és az Apródon, volt már érdeklődő, de aki ezt komolyan elvállalná, olyan bátor színésznő jelölt még nem (mert hogy ehhez kell ilyen véna nem tagadom).

Nos idő most van, nem kell kapkodni, lássuk hogy alakul?

2013. ápr. 1. 21:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Sok sikert kívánok, remélem összejön valaki! Ilyenkor fokozottan sajnálom, hogy nem vagyok pesti :(
2013. ápr. 2. 09:22
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, hozzászólásokat.

Több jelentkező is van, mégsem túl elszállt gondolat volt tőlem.

És nem is "csak" a pénzről szól, ez az érdekes benne, a többséget nem az késztette válaszra.

2013. ápr. 3. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!