Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt szeretőmnek hogyan valljak szerelmet? Naprakész, megvalósítható ötletekre lenne szűkségem!
5 éve vagyok szerelmes belé, minden csak a szexről szólt!
Ő nem szeretett soha én viszont bele estem mikor megismertem. Egy az ízlésünk, mentalitásunk és alapjába véve kijövünk egymással, szóval tudjuk mi a jó a másiknak...!
3 éve másik suliba járunk.
lassan fél éve nem beszélünk már, de soha nem zártuk le a dolgokat úgy ahogy a normálisak szokták!
nem tudok elszakadni a gondolattól h szeretem szóval el akarom mondani neki. "Úgy is tudja" alapon ment a dolog eddig.
MIt tegyek? Milyen szitut teremtsek ami alkalmas erre?
Miért kéne szitut teremteni erre?
Elé állsz és bevallod
igen, kettesben :DD
elmondom, virul rajta egyet.
aztán, ő imád meg szeret ( de közben nem akar kapcsolatot) és megcsókol énmeg újra omlok a karjaiba ...
Valami olyan helyzet kéne amivel "fékentartom" de mégis a szemébe mondom h minden porcikáját szeretem és hagyjon békén mert összeroppanok!
Ne szeretnék mesefilmbe illő történetet kreálni:)
én csak meg akarom mondani neki semmi visszahódítás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!