Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális lányt keresek. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányt keresek. Van még ilyen?

Figyelt kérdés
Sajnos ahogy látom, egyre rosszabb a helyzet.
2012. aug. 23. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
vannak még, csak meg kell találni őket a sok ribanc között
2012. aug. 23. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2012. aug. 23. 21:29
 3/12 anonim ***** válasza:
És hány éves vagy?
2012. aug. 23. 21:30
 4/12 ASOT ***** válasza:
100%

napikérdés.....napi szinten 20 an felteszik és fordítva.

Mindenki tudja jól h létezik! Te is! Csak bele vagy keseredve az életedbe mert vagy elutasítottak, vagy emberszámba sem vettek, vagy nem is volt túl sok próbálkozásod.

Ha feladod sosem lesz.

Külsőre nem lehet sokat adni. bizonyos minimális dolgot le lehet olvasni de nem sokat, és tévedhet is az ember.

Ahhoz h kiderüljön mi rejlik az emberben ahhoz legalább egy kicsit meg kell ismerni még ha az a kicsi csak egy beszélgetés akkor is. Aztán kiderül h lesz a tovább avagy nem.

És akkor jöjjön a szokásos..rossz helyen ismerkedsz...

2012. aug. 23. 21:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Definiálnád a "normális" általad értelmezett értelmét?
2012. aug. 23. 21:31
 6/12 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak igaza van. Amúgy 24 éves Budapest.

Jogos amit írsz, persze az ember el van keseredve, sok lány mondta nekem hogy jó képű vagyok stb.. de ezek mindig valahogy kisiklottak. Nem egyszerű ez..

2012. aug. 23. 21:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Milyen az a normális?
2012. aug. 23. 21:39
 8/12 anonim ***** válasza:

nem írtam még ilyen kommentet, de tényleg nem értem, miért kell a nőket lerib!ncozni folyton

vannak nők és férfiak, akik gyakran váltják a partnereiket, ha ezt nem a párjuk mellett teszik, én nem látok benne semmi kivetnivalót, de tudjuk, h amitől egy férfi macsó, attól egy nő ribanc lesz

talán, ha ezen a hozzáállásodon is változtatnál, nyitottabb lennél a világra

nagyon sokféle ember, nő van, szaladgál az utcán, és mindenféle helyeken, és nagy részük normális, persze attól függ, ki mennyire toleráns

minél feljebb helyezed a normális mércéjét persze, annál kevesebb marad a kalapban

miért rosszabb a helyzet?

mihez képest rosszabb?

lehet, h a te igényeid változtak időközben

2012. aug. 23. 21:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen, van.

20/L

2012. aug. 23. 21:54
 10/12 anonim ***** válasza:
képet küldesz?
2012. aug. 23. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!