Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan lányt, amilyet keresek?
Figyelt kérdés
szeretnék végre találkozni egy korombeli lánnyal akivel lehet beszélni humoros és azért szép is:)
De sulimba többnyire csak sznop partycsajok járnak, ahova edzeni járok ott meg nincsenek csajok.
Bulikba nem nagyon szeretke járni nem igazán érzem ott jól magam.
ha megtalalod az olyan lanyt akkor szojjal nekem is hogy en is keressem ott,hatha van koztuk az en elvarasaimnak hasonlo.
koszi
21/F
ja es nagyon valogatos vagyok
2010. márc. 30. 21:22
2/15 anonim válasza:
van időd..lazán,ne görcsölj...könyvtár,netcafé,koncert,kiállítás,avagy chat...vannak ottis értelmesek!garantálom!;)úgyis rádtalál az aki majd a nagy Ő lesz..pussz 18/L
2010. márc. 30. 21:22
3/15 A kérdező kommentje:
:)ok én is eléggé, de menni fog:D
2010. márc. 30. 21:23
4/15 A kérdező kommentje:
köszi kedves második már nagyon jó lenne:P
2010. márc. 30. 21:23
5/15 anonim válasza:
hmm...forditott nálam a dolog..
21/L
2010. márc. 30. 21:24
6/15 anonim válasza:
nezd en elso vagyok,ne hallgassal a masodikra,menjel ki es te szollitsal meg lanyokat,ne fejjel a visszautasitastol,csak noveled vele az onbizalmad,ha peddig azt mondjak hogy van baratjuk,akkor te mond azt hogy meg nem is ismerjuk egymast es maris a gondjaidrol beszelsz?vagy en nem kerdeztem ha van baratod vagy sem,es nem erdekel ha van,tiltja hogy idegenekkel ismerkedjel?
talajjal ki minden visszautasitasra egy egy olyan valaszt ami azt mutassa hogy te nem felsz egy notol,en is a hibaimbol tanultam.
2010. márc. 30. 21:26
7/15 anonim válasza:
kedves utolsó..nemhiszem hogy neked kellene ekldönteni kire hallgat a kérdező ez az ő dolga...és tiszteletben kellene tartanod másokat is...pszichológiát tanulok és szerintem evidens hogy értek a kapcsolatokhoz...de ha nem is így lenne,nem befolyásolnék senkit.negatív irányba főleg nem...ez mindenkinél másképp működik kiküldöd az utcára,10 ből lehet hogy 7csaj kikosarazza,de ha az első 6nál már az életkedve is elmegy,semmi értelme...szoval adj tippeket,ne vezesd félre,és bízd rá a döntést..köszönöm
2010. márc. 30. 21:32
8/15 A kérdező kommentje:
huu ez érdekes de jóó:D
2010. márc. 30. 21:34
9/15 anonim válasza:
gzakorikerdesek.hu
2010. márc. 30. 21:42
10/15 anonim válasza:
21-32 es en elso,teljesen igazad van,de msn en vagy sms ben chat en nem lehet az embernek egy normalis kapcsolata,es attol meg bizonytalan lehet,msn en mindenki ugy beszel ahogy akar,inkabb cselekedjel,nem fogod megbanni,csak nem kell felni egy lanytol,mintha nagyon regi ismerosok lennetek ugy beszejjel vele,es igen ezzel is lehet jol leszollitani noket,mond azt egy nonek akit meglatsz,de nagyon hatarozottan,hogy szya,de reg talalkoztunk,kozben menjel es oleld meg,folytasd mintha te ismerned es csak o nem emlekszik rad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!