Nem túl drága abesszin kismacskát keresek Végig néztem már a neten jó pár oldalt de minden kiscica ilyen 40. 000 ft Valahol találhatnék olcsóbban? Előre köszönöm válaszaitokat
Olcsó cica nincsen ami fajtiszta és törzskönyves lenne. Házi cica is ugyanolyan jó és még aranyosabbak is mint némelyik faj cica.
De persze nem rábeszélni akarlak a hzi cicákra, de azok nem kerülnek semmibe. Menhelyen is csak az orvosi költséget fizeted ami általában 5000ft. Esetleg az expresszen ingyen is vannak.
Nekem sziámi cicám van és ő is eladó. Én 200.00ft-ért adom, de a szülei és felmenői törzskönyvezettek és anyai ágon fajtagyőztes. De mivel "régi fajtának minősül így ennél drágábban én sem tudom eladni.
sabrina99, ezt most igy komolyan irod?
Csak mert torzskonyv nelkul nem fajtatiszta egyetlen allat sem. Es pont.
Szia! Én 40 000 Ftért vettem meg az abesszín kiscicámat, lassan 2 hete van nálunk :) Ha ilyen cicát szeretnél, ennél olcsóbban megbízható helyről nem fogsz kapni. Javaslom Tódor Mihályt Szigetcsépen (ha beütöd a google-be megtalálod az elérhetőségét), én tőle vettem a cicust. Ő a házi kedvencek adott cicust 40 ezerért adja de ebben benne van a kötelező 2 oltás és az ivartalanítás ára is. Így egy kicsit barátibb :) Szerintem ne mondj le az abesszínról mert nem lehet a többi cicushoz hasonlítani (itt elsősorban a jellemére gondolok). Remélem tudtam segíteni.
üdv.: egy abesszín cicus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!