Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kiscicaim szulettek,20 naposak...

Kiscicaim szulettek,20 naposak. Ma reggel mig az anyuk bent a hazban evvet, megtamadta egy kandur a kicsiket. Az egyiket elvitte, a nosteny sikerult visszahoza, megserult a draga. Miert tamadta meg a kandur a kicsiket? Kerem segitseguket

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A vadvilágban sem azt látod,hogy oroszlán papa és mama együtt neveli születésük óta a kölyköket...ösztön...
2011. jún. 2. 10:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kutyába tapasztaltam ilyet.... ott azért volt, mert akkor ha nincsenek a kölykök, a szuka ismét kész a párosodásra egy idő után.... lehet h valami hasonló volt itt is... csak macsba....
2011. jún. 2. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezért nem szabad védetlenül hagyni a kölyköket.

Remélem a sérültel már indultok az orvoshoz.

2011. jún. 2. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
A hím cicák bántják a kiscicákat :S... ezért nem hagyja magukra az anyjuk hosszas időre őket.
2011. jún. 2. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért ölné meg az idegen kandúr a kölyköket, hogy a nőstény minél hamarabb újra tüzeljen...ezért kell biztos , zárt helyen, ilyenkor leginkább lakásba tenni a kicsiket az anyjukkal. Doboz, sötét sarok, az emberek által nem állandóan használt helység...
2011. jún. 2. 10:45
 6/7 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk két hete születtek kiscicák. egy őszi, kerítésen betett kiscica lett kismama nagyon korán. a télre készített kuckóban hozta világra négy kicsinyét.egy hétig rendben is volt minden, majd valamiért elvitte a piciket valahova.a természet gonoszsága, hogy a cica újra tüzelt, és az idegen kandúrok meg is tették a magukét,a cica újra vemhes.

a keddi vihar után viszont előhozta a kicsiket.először csak egyet találtam meg, csupa sár volt, mint egy csupasz egér olyan volt. rögtön kivettem a szájából, megszárítottam és egy puha bélelt kosárba tettem.nagy nehezen a mamacica is elfogadta a kosarat és szoptatni kezdett. egy óra alatt a kosárba hozta a másik három

kiscicát is.

mi is azt hittük, hogy a kandúrok végeztek velük, de szerencsére nem.

a kandúrok megfojtják a kiscicákat, sőt meg is eszik, hogy a nőstény újra tüzeljen.

a nagymacskáknál is így van, sajnos ilyen a természet.

most kamillázom a négy kiscica szemeit, mert a sártól és csipától be voltak ragadva nekik.

remélem túlélik ezt a kalandot, és jó gazdikat találunk nekik.

a mamacica még az idén ivartalanítva lesz.

mellesleg van három idős, ivartalanított cicám:)

2011. jún. 2. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért akarta kinyírni őket, h felcsinálhassa a nőstényt és az az ő genetikai térképéből származó kölyköket nevelje fel.
2011. jún. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!