Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találhatnék olyan lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan lányt, amilyet keresek?

Figyelt kérdés

szeretnék végre találkozni egy korombeli lánnyal akivel lehet beszélni humoros és azért szép is:)

De sulimba többnyire csak sznop partycsajok járnak, ahova edzeni járok ott meg nincsenek csajok.

Bulikba nem nagyon szeretke járni nem igazán érzem ott jól magam.

Hol ismerhetnék meg iyle lányt?:) 16/F

2010. márc. 30. 21:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ien korosztályban ilyen NINCS ugyh inkább éld ki magad szexuálisan és 20+ találsz szerelmet is -.- :D

na jó van egy normális lány de az az enyém

2010. márc. 30. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
21:42! szerintem nem látod át a dolgokat...a batárommal 2éve együtt vagyunk,chates ismeretség és az esküvőt fontolgatjuk...elég hülyeség amit írtál..mi az hogy msn szerelem?ismerkedésre alkalom!aztán ezt gyakorlatba kell fektetni...OMG
2010. márc. 31. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:

17 12 es

en elso

nezd,en nem mondom hogy nem talalsz ott rendes lanyokat,de en biztos vagyok hogy nem a kedved szerint talalsz ott noket,vagy azt sem hiszem hogy neked o az igazi a tokeletes,biztosan vagytal egy jobb nore,csak lemondtal rolla,azt mondtad hogy lehetetlen es akkor feladtad,elfogadtad ot,egy fajta kenyszerbol vagy vele.

ne boncolgassuk mert lehet sokat,nagyon sokat vitatni.

2010. márc. 31. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:
lány vagyok,nemmellesleg moddelkedek,és akárkit megkaphatok.de nekem épp ezért volt jó a chat mert nem a testem kellett...aki korlátolt,az minek ír ide?:O
2010. márc. 31. 20:08
 15/15 anonim ***** válasza:

en elso kedves 20 08 as

elhiszem hogy modellketsz,lehet okos is vagy,de a mai vilagban a szepseg az egy megszokott dolog,tehat semmi ertelmet nem latom annak amit irtal.es fogalmam sincs mit akartal ezzel mondani.de hadjuk az egesszet.

2010. ápr. 1. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!