Leszbikusok, melegek! Jöttök a szombati melegfelvonulásra?
Figyelt kérdés
Tudom, a meleg szó annyit jelent, hogy homoszexuális, de nem szeretem a 'b*zi' kifejezést, tudom, hogy nem sértés, de annyian használják rossz szándékkal, hogy már nem szívesen mondom.
Én most megyek először! :)
16/L, Bp
2013. júl. 1. 22:13
51/54 anonim válasza:
Sohase mennék...
"Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek"
Leviticus 20, 13
52/54 anonim válasza:
Mint, ahogy súlyos bûn a házasságtörés, az önkielégítés és a fogamzásgátlás is.
Óriási buli volt ez a felvonulás. Több, mint kétszer annyian voltunk, mint tavaly. Számomra ez bizonyíték, hogy van érteleme.
53/54 anonim válasza:
kar,h nem tudtam elmenni...bibliasnak meg uzenem: [link]
amellett, h az elottem szolo aszambol vette ki a szot
54/54 anonim válasza:
utolsó azért ennél vannak autentikusabb források is Jézusról, az meg, hogy primitív vagy...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!