Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikusok, melegek! Jöttök...

Leszbikusok, melegek! Jöttök a szombati melegfelvonulásra?

Figyelt kérdés

Tudom, a meleg szó annyit jelent, hogy homoszexuális, de nem szeretem a 'b*zi' kifejezést, tudom, hogy nem sértés, de annyian használják rossz szándékkal, hogy már nem szívesen mondom.

Én most megyek először! :)

16/L, Bp

2013. júl. 1. 22:13
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
83%

en nem megyek, mert nem akartam egyedul menni + be kell menjek tulorazni...de jovore szeretnek menni onkentesnek

35/N/bi

2013. júl. 2. 20:31
 32/54 anonim ***** válasza:
95%

Én meleg vagyok, de nem megyek. Úgy érzem Magyarországon ennek nincs értelme, mivel a mai magyar társadalom nem képes elfogadni minket és leginkább provokációnak tekintik az egészet. Más országokban a heterok a melegekkel együtt vonulnak. Ezzel sajnos itt csak még nagyobb ellenszenvet váltunk ki. Talán 30 év múlva elfogadnak minket.

21/f (m)

2013. júl. 3. 01:05
 33/54 anonim válasza:
100%
Epp Londomban voltam amikor volt a meleg Pride es annyira jo volt az egesz.En nem vagyok meleg/leszbikus de szeretem a melegeket ugyhogy olyan jo volt latni ahogy sok meleg ember felvallalta magat es kezenfogva setaltak az utcan.Fel London le volt zarva es nagyon jp buli volt az egesz,Magyaro.n vszeg nem ilyen mert itthon sajnos az emberek nem ilyen toleransak es inkabb megdobaljak oket.:/ De london nagyon jo volt!
2013. júl. 3. 01:07
 34/54 anonim ***** válasza:
88%

Én is megyek elvileg talán, de majd még alszok rá, hogy el merjek e indulni :D

19/leszbikus

2013. júl. 3. 10:11
 35/54 anonim válasza:
100%
Én megyek, ez lesz a 2. nekem, ha eljössz meglátod, hogy olyan tömeg vonul mint akit az utcákon látsz, hétköznapi emberek. Persze van egy-két kirívóan viselkedő akit majd mutat a híradó, de ez a "meztelenül meg rózsaszín tangában, pávatollal a seggében vonul" ilyen nincs, úgyhogy nem tudom honnan veszik. Fontos lenne kiállni magunkért és egymásért, különben semmi nem fog változni. 22F
2013. júl. 3. 12:25
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
Leszbikus vagyok. Még a coming out fázisban és nagyon nehéz. Nem tartom helyesnek ezt a felvonulás dolgot. A magyar társadalom nagy része sajnos annyira buta és beszűkült látókörű, hogy nem érdemes ilyesmit szervezni. Az igaz, hogy kell küzdeni a jogokért, de nem így. Nem úgy kell küzdeni, hogy provokálunk, hanem megpróbáljuk az embereknek szépen, érthetően elmagyarázni a helyzetünket. Csak jellemző a magyar mentalitásra, hogy ha valamit nem ismernek, akkor azt nem is akarják megismerni, megpróbálni esetleg kicsit bele képzelni a helyzetbe magukat. Ezért is tart ott az ország, ahol. A legnagyobb vicc az, amikor azt mondják a kedves homofóbok, hogy mi rájuk akarjuk erőltetni a homoszexualitást. Ezt nem lehet erőltetni. Aki nem meleg, az nem is lesz az, bármi is történik. Ez nem döntés kérdése. A másik dolog pedig az, hogy a melegek nem az állam terhén élnek, mint pl. más kisebbségek, hanem dolgoznak. Csak azt szeretnénk, ha normálisan bánnának velünk az embertársaink és nem csesztetnének. Nekem a környezetem ahogy úgy elfogadta a dolgot, de elfogok költözni, mert nem bírom ezt a nyomást, amit a társadalom generál.
2013. júl. 3. 13:24
 37/54 anonim ***** válasza:

Kedves 36-os!

Válaszoltál saját magadnak: "ha valamit nem ismernek, azt nem is akarják megismerni."

Hogy beszélsz meg bármit is békésen valakivel, aki nem akar veled szóba állni - sõt a létezésedrõl sem akar tudomást venni?

2013. júl. 3. 17:02
 38/54 anonim ***** válasza:
94%

Elítélem a pride-ot! Szerintem ha nem lenne pride akkor már a heterok jobban elfogadtak volna minket... Magyarországnak és az itt élő melegeknek nincs szüksége erre a polgárpukkasztó eseményre!

23f meleg

2013. júl. 4. 07:22
 39/54 anonim ***** válasza:
66%
37: De az sem helyes, ha provokálunk és főleg, ha semmibe vesszük a vallást. Én attól, hogy leszbikus vagyok, még mindig a római katolikus egyházhoz tartozom és nagyon zavar, ha valaki a vallásomat piszkálja.
2013. júl. 4. 08:40
 40/54 anonim ***** válasza:
38. - ha nem lenne felvonulás, akkor a heterók úgy tudnának továbbra is tenni, mintha nem is léteznénk - ahogy azt eddig is tették.
2013. júl. 4. 16:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!