Leszbikusok, melegek! Jöttök a szombati melegfelvonulásra?
Tudom, a meleg szó annyit jelent, hogy homoszexuális, de nem szeretem a 'b*zi' kifejezést, tudom, hogy nem sértés, de annyian használják rossz szándékkal, hogy már nem szívesen mondom.
Én most megyek először! :)
16/L, Bp
Én is megyek, hogy az ilyen aberáltakat dobáljam, mint te.
Felőlem legyen valaki meleg, szíve joga, de hogy a a fiamnak otthon kelljen magyaráznom, hogy a bácsi miért lóbálja a fütyköst egy rózsaszín bibliára.
Gratulálok!
Nem hozzátok szólt a kérdés!
Pont miattatok és a hozzátok hasonló emberek miatt van melegfelvonulás. Ha senki nem érezne késztetést, hogy sértegesse, lelője vagy megdobálja őket csupán azért, mert másként szeretnek, akkor nem kellene küzdeniük a jogaikért és élhetnék nyugodtan, természetesen az életüket.
De tényleg, nem akarok vitát, kíméljenek meg a homofób emberek, nem ez volt a célom a kérdéssel. :(
Aznemmostvolt? :(. Most menekülhetek kis a szülővárosomból!
Idegyönnek ezzek, aztán megfélemlítenek minket! Csak azért, mert heterók vagyunk!!!! Kifordult gyomorral kell a sarokban gubbasztanunk miattuk! GYALÁZAT!
Fogadd el.
A világ tézis-antitézis->szintézis
Ti felvonultok, mi rátok megyünk, ebből meg majd lesz esti híradó.
Rendben, kár volt kiírnom. Elfogadom. Nem hittem, hogy ez lesz, tényleg nagyon naiv vagyok...
Remélem azért válaszol majd valaki a megszólítottak közül.
Megyek, ilyen plakátokkal:
Nekem semmi bajom a melegekkel, amíg nem mutogatják magukat!
Minek bu.. felvonulás? Szimpla provokáció, ezt viszont mélységesen elítélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!