Leszbikusok, melegek! Jöttök a szombati
melegfelvonulásra?
Figyelt kérdés
Tudom, a meleg szó annyit jelent, hogy homoszexuális, de nem szeretem a 'b*zi' kifejezést, tudom, hogy nem sértés, de annyian használják rossz szándékkal, hogy már nem szívesen mondom.
39. - engem meg az zavar nagyon, ha egy vallás engem piszkál.
2013. júl. 4. 16:28
42/54 anonim válasza:
40# ha nem lenne felvonulás, akkor a heterok többsége fele annyira sem ítélne el minket, mint teszi.. Így viszont pont, hogy öngól az egész felvonulás mizéria! Ha rajtam múlna, én nem engedélyezném a pride-ot!
23f m
2013. júl. 4. 19:53
43/54 anonim válasza:
Hülyeség, hogy a felvonulással jelzik, hogy nincsenek jogaik. Mégis milyen jogokra gondolsz?
Érdekes, én is nővel vagyok és teljesen normális életet élünk, még soha nem volt abból problémánk, hogy együtt vagyunk. De pont az ilyen magamutogató, undorító, polgárpukkasztó hülyék miatt nem barátkozunk az LGBT körökből senkivel, mert nem tudtok másról dumálni, csak a jogok, meg a kormány, meg az elcseszett életetek. Talán nem kéne úgy viselkedni, mint egy pasi és kapnátok munkát, meg tisztelettel, NŐKÉNT kezelnének titeket.
Hidd el, nem olyan nehéz..
26/N
2013. júl. 4. 21:27
44/54 anonim válasza:
40 és 41: És miért kellene, hogy a heterok foglalkozzanak velünk? Senkinek semmi köze nincs a nemi identitásomhoz. Én inkább arra tartok igényt, hogy békén hagyjanak és élhessem nyugodtan, szeretetben és normálisan az életem a párommal. A vallás téged hol piszkál?! Ne beszélj hülyeségeket. Az igaz, hogy a katolikus egyház nem fogadja el az azonos neműek szerelmét, de úgy tudom, hogy egy meleget sem üldöznek a papok, vagy akarnak megöletni. Az már más tészta, hogy a papok közül is sokan melegek, de ebbe ne menjünk bele. Nekem nincs bajom azzal, hogy nem fogadják el a szerelmünket, vagy hogy bűnként van tekintve, én ugyanúgy azon értékek szerint élek melegként is, mint előzőleg, amikor még nem voltam tisztában a dologgal. Te pedig, ha nem tetszik a vallás, akkor legyél ateista. Senki sem kényszerít semmire.
2013. júl. 5. 08:51
45/54 anonim válasza:
Van egy alapvető különbség azok között, akik egyetértenek a felvonulással, és azok között akik nem. Az utóbbiak csak magukkal foglalkoznak. Az előbbieknek viszont fontos, hogy mások ne menjenek keresztül ugyanazokon a nehézségeken, amiken mi fiatalon. Meg az is fontos nekik, hogy a felnövekvő generációk még szabadabbak és egyenlőbbek legyenek.
2013. júl. 5. 22:36
46/54 anonim válasza:
45: Engem is érdekel a többi meleg és szívesen segítek, meg tanácsot is adok, de nem fogok felvonulni. Nem teszem kockára a munkahelyem, amiért éveken át küzdöttem és nem hozok szégyent a szüleimre, amikor eleve nehezen fogadják el. Ennyi.
2013. júl. 6. 08:46
47/54 anonim válasza:
Szia voltál ? milyen volt ?
18/f
2013. júl. 6. 08:50
48/54 anonim válasza:
Ma lesz
2013. júl. 6. 09:05
49/54 anonim válasza:
ja lol el vagyok tévedve egy nappal :D
2013. júl. 6. 09:46
50/54 anonim válasza:
Igazából az lenne a jó ha végre eltudnánk jutni arra a szintre amikor már arra lennénk büszkék hogy nem kell Pride-ot rendezni mert mindenki természetesnek veszi azt hogy vagyunk és kézen fogva végig sétálunk az utcán és az embereknek csak annyi esik le hogy milyen boldog aranyos pár. Ezen a szinten is mint minden másban legalább 100 évvel le vagyunk maradva, ezért is fogok elköltözni külfölde mert sajnos nem fogok élni 200 éves koromig hogy a saját hazámban élhessek boldogan. Igen is fontos az hogy megmutassuk hogy vagyunk és tudatosan arra kéne nevelni a fiatalokat hogy ne gondoljáb magukat többnek ,és fogadják el a másabb embereket. Azt meg különös képpen gusztustalannak tartom hogy egy-két politikus megmondja hogy a saját országomban nem köthetek házasságot azzal akit szeretek és ha véletlen egy gyereket valahogy sikerülne is összehozni leszbikusként, semmi képpen nem férnénk bele a ''család'' fogalmába. Ez minden csak nem szabad és demokratikus ország. Egyébként nem heterok és homok vagyunk hanem magyarok és emberek. Nem tudom mitől érzi magát valaki felsőbbrendűnek a másiknál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!