13 éves Bács-kiskun megyei fiút keresek és nem érdekelnek a hülye vélemények, ilyen vagy?
Figyelt kérdés
Rólam: Cuki, (nem vagyok egoista!) 152 cm,45 kg, Szeretek hülyülni! Imádok nevetni! Aranyos kedves vagyok, Ilyen illemtudó fiút keresek!! Nem érdekelnek az olyan kommentek mint ''ez nem társkeresőˇ" Meg társai!!! ha ilyen vagy írj privit!2013. jún. 25. 17:51
11/17 anonim válasza:
Szia.:) Én lány vagyok, ezt előre leszögezem, és csak megjegyzem, hogy szerintem nem itt kéne a GYIK en ismerkednek. Nem azért mert ez nem társkereső oldal, hanem azért, mert ki tudja, itt kivel dumálsz, és kinek adja ki magát.:S Am minden hátsó szándék nélkül kérdem, hogy hány éves vagy?:) szerintem az nem számít, hány centi, és kiló vagy, az a lényeg belül hogy nézel ki.:)
12/17 anonim válasza:
eperke nekem 15 centis és 50 kiló vagyok
13/17 anonim válasza:
Úgy értettem hány centi magas vagy, és hány kg súlyú.:P :$ :)
14/17 anonim válasza:
Eperke drága, te is itt ismerkedsz...
Kedves kérdező pedig iratkozzon be szakkörökre, menjen rendezvényekre, ott vannak emberkék bőven! =)
15/17 anonim válasza:
Pedig nem szeretnék ismerkedni, sajnálom, ha úgy tűnt.:S :P
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen eperke :) és köszönöm normális válaszokat :)
2013. aug. 8. 19:40
17/17 anonim válasza:
Én ezek vagyok, írj nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!