13 éves Bács-kiskun megyei fiút keresek és nem érdekelnek a hülye vélemények, ilyen vagy?
Figyelt kérdés
Rólam: Cuki, (nem vagyok egoista!) 152 cm,45 kg, Szeretek hülyülni! Imádok nevetni! Aranyos kedves vagyok, Ilyen illemtudó fiút keresek!! Nem érdekelnek az olyan kommentek mint ''ez nem társkeresőˇ" Meg társai!!! ha ilyen vagy írj privit!2013. jún. 25. 17:51
2/17 A kérdező kommentje:
1. válaszoló! Mért te? olyan 5 év körül? vagy annyi se! :*
2013. jún. 25. 17:56
3/17 anonim válasza:
khm ha megengeded, hogy okoskodjak: az öt évesek többsége nem tud írni
5/17 anonim válasza:
dagadt állat,én vagyok 165 cm-hez 45 kiló és 13 éves fiú vagyok...
6/17 anonim válasza:
Hát ha fogysz pár kilót,akkor se fog senki rádirni,mert mindenki leszarja h ot keresed:) ez nem társkereső!!!
7/17 A kérdező kommentje:
-.- látom itt is vannak inteligens emberek -.- xD :)
2013. jún. 30. 15:33
8/17 anonim válasza:
Aranyom,te még le se tudod írni azt hogy intelligens,úgyhogy inkább maradj csöndben,ígyis leégtél már. :)
9/17 anonim válasza:
Full gáz vagy. Ha élőben nem ment a társkeresés, itt sem fog menni. A testtömegedtől eltekintve is. Ráadásul egoista vagy, akármit mondasz. Ja, és nem attól leszel valaki, hogy flegmázol, meg xd-zgetsz. Ezzel csak lejáratod magad.
10/17 anonim válasza:
Szia Bács-Kiskun megyébe lakom 14 éves vagyok 62 kg 181 cm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!