Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves vagyok, 0 párkapcsolati és szexuális tapasztalattal, de még csók sem. Egy esetleges leendő párkapcsolat esetén fel lehet venni a "ritmust"? Építő vélemények érdekelnek, a fikázásokat ignorálom!
Kicsit részletesebben? Hogyhogy eddig nem jött össze?
Én csak ezért nem hajtanálak el, ha megtetszenél, de nyilván érdekelne hogy sikerült idáig húzni.
Lehet eddig nyújtani ezt az egészet, nekem is van egy ismerősöm akinek 28 éves koráig nem volt barátnője, neki oka is volt rá, mert 18 évesen amikor leérettségizett akkor a jövőjét építette, egyetem, munkahely, 0 buli, 0 csajozás. 24 évesen került ki a nagybetűs életbe igazából, és akkor döbbent rá hogy még senkije nem volt. Persze sokan lekoptatták a külseje miatt szóval ezért volt neki csajozni, de mégis megtalálta az élete szerelmét aki egy bombázó lány, és nagyon kedves.
Bár így 32 évesen tényleg sokat húztad a dolgot, de ha eddig próbálkoztál sikertelenül akkor nem lehet hogy valamit rosszul csinálsz?
Most nem fikázni akarok félre ne értsd, de ha már régóta próbálkoztál akkor érdemes lenne ezen elgondolkodnod hogy mi az ami nem stimmel.
Persze ettől még lehet barátnőd, és simán felzárkózhatsz, hamar belejön az ember a dolgokba, főleg ha egy olyan nőt találsz aki megértő, és segít neked mindenben maximálisan. Ne aggódj még van időd bőven!
Volt egy jo baratom, ferfi, 36 evesen meg nem volt senkije, szuz volt.
Ertelmes, iskolazott ember, jo fizetessel, jo munkaval. Csak nagupn onbizalomhianyos, es dagi.
Most 40 eves, 4 eve boldog parkapcsolata van egy szinten korban hozza illo, duci novel. Eskuvot terveznek, es boldogok :)
Szoval sosem keso!
Menj el egy k.rvához, és vetesd el vele. Akkor nagyobb önbizalmad less a nők terén, és jobban mersz kezdeményezni.
De húzz óvszert, nehogy elkapj valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!